20101110

oranssi löytö

Vauhtia ja viuhtomista riittää viisiviikkoisen elämässä. Hymyillään, jokellellaan, huidotaan ja huudahdellaan. Pituutta ja painoakin on tullut niin, että äiti kaivoi vaatehuoneesta jo laatikoista vähän isompia vaatteita. Vaikka siellä aikamoinen varasto vaatehuoneen perukoilla onkin, aina välillä on aivan mahdotonta vastustaa kiusausta ostaa jotain kääpiölle. Uusin huuto.net -löytö on ihanan oranssisuklainen body joka ilmeistä päätellen miellyttää myös nyyttiä itseään. Sukatkin laitettiin sävy sävyyn.
7 kommenttia:

 1. Lindexillä on kivoja kuoseja lastenvaatteissa :) jatkossa kannattaa katsoa kirppareiltakin, uutta vastaavat on 2-3 euron hinnoissa usein. Huutonet tulee usein kalliimmaks!

  VastaaPoista
 2. Ihana huitoja viuhtoja!!!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, huomasinkin että Lindexin valikoimat miellyttävät kovasti omaa silmääni ja KappAhlissa oli myös aika hauskoja kuoseja. Ja kirppiksiäkin on kierretty etukäteen jo, nyt vielä on vähän tämä lähteminen äidille sen verran työlästä että ollaan pitäydytty vain nettishoppailussa. Tarkoitus on mennä kirppikselle heti kun täältä päästään. Huutonetistä yritän poimia kohtuuhintaisia kivoja juttuja silloin kun kohdalle osuu. :) Ja meiltä lähtee myös kiertoon ja kirppikselle vaatetusta heti kun pieneksi jää.

  Rumbo, Elli kiittää. :)

  VastaaPoista
 4. Olipas ihan sun hymy pikkuisella :)

  VastaaPoista
 5. M, se on jännä miten niitä piirteitä tunnistaa itsekin. :) Mummukin sanoi, että on ihan tutun näköinen hymy. :D

  VastaaPoista
 6. tää ellimellihän on ihan sun näkönen :) -hoo

  VastaaPoista
 7. Hoo, niin tuntuu olevan kyllä. :) Niin moni on sanonut samaa. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!