20101118

lunta ja lasten evankeliumi

Ulkona on pehmeää ja hiljaista. Pappa on näemmä säämiehenä tilannut itselleen mielettömän kauniin syntymäpäiväsään hitaasti leijuvine hiutaleineen. Onnea!

Sisälläkin on aika hiljaista. Elli on kunnostautunut nukkumisessa, toissayönä neiti nukahti ihan itsekseen omaan sänkyynsä. Heräsin hämmentyneenä seitsemän tunnin katkottomien unien jälkeen tissit räjähtämispisteessä. Vielä hämmentyneempi olin myöhemmin iltapäivällä kun neiti nukahti leikkimatolle. Ihan yks kaks kesken pälpätyksen tuli hiljaista. Siellä se veteli sikeitä kädet ojossa, hymynkare kasvoilla. Nyt se nukkuu meidän sängyssä, tyytyväisenä vielä yöpuvussa vaikka on jo iltapäivä. Eilen se nukahti myös hoitopöydälle. Mikähän kasvupyrähdys sieltä on tulossa kun näin pitää unta tankata.

Pappi kävi eilen juttelemassa ristiäisistä. Sovittiin virret ja kaavat ja käytännön asiat. Iso jäyhä mies. P sanoikin, että olisi sen kyllä papiksi tunnistanut joka tapauksessa.

Ristiäisvalmistelut etenevät kovaa vauhtia, on askarreltu kakkukoristeita ja siivottu oikein urakalla. Pesty lattioita ja suunniteltu leipomuksia. Virren sanat, rukoukset ja J-kummin luettavaksi tuleva lasten evankeliumi pääsivät ihan vihkoksi asti. On sitten kaikilla muistin virkistykseksi sanat edessä ja jäähän se mukavaksi muistoksikin suuresta päivästä. Värimaailma jatkaa samaa teemaa kutsujen kanssa.5 kommenttia:

 1. Ihanilta näyttävät!

  VastaaPoista
 2. tulostaksää näitä kotona? jos, niin millanen tulostin teitiltä löytyy?! kovin on stylet ja ne postimerkit oli erihienot!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. :)

  Ihan kotona tulostan, aika peruslaitteellakin saa hyvää jälkeä kun kiinnittää huomiota tulostuspaperiin. Käytän aika paljon erilaisia kartonkeja sun muita ja mietin miten saisin aina toteutettua ideani pääosin kotona. Yllättävän paljon saa aikaan kun vähän pähkäilee. :D Oma tulostimeni on mallia Canon Pixma MP630 ja sillä on tulostettu kaikki mahdollinen kalvoista kutsukortteihin.

  Jos olisin uutta ostamassa niin kiinnittäisin huomiota siihen, että värikasetit ovat erillisiä, ei tarvitse vaihtaa kuin se mikä on oikeasti loppu ja että laitteessa on takasyöttölokero paksumpia papereita ja kartonkeja varten jolloin niiden ei tarvitse mennä tulostaessa niin mutkalle. :)

  VastaaPoista
 4. Jaa niin, onhan tästä vempeleestä ihan oma postauksensakin julkaistu. Täältä löytyy: http://visuaalisestivaativa.blogspot.com/2009/09/perheenlisaysta.html

  VastaaPoista
 5. oukkis. mulla on canon pixma mp500. aika vanha ja en ole ostanut värejä siihen ekojen kulumisen jälkeen. grayscalena aina tulostelen. :)
  aikanaan tuo oli kovin hintava, ja siinä tuli kaikkea cd-levyjen tulostus apuvälinetä jne.. :D en suoraansanottuna ole pahemmin tutustunut laitteen toimintoihin. skannaus, kopiointi ja mv-tulostus ollu käytössä. ehkä vois joskus harkita värien ostoa.

  ja totta.. paperi tekee paljon!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!