20101112

kutsuja

Ristiäiskutsutkin valmistuivat vihdoin viimein. Ja lähtivät postiinkin samantien. Vähän vaati taiturointia kun työaika on pienen neidin kanssa välillä aika katkonaista mutta tässä ne nyt ovat. Omaa käsialaa alusta loppuun, luonnonvalkealla paperilla. Kuoret hennon kermanväristä uusiopaperia ja merkitkin teetetty ihan varta vasten. (osoite sensuroitu valkealla palkilla)10 kommenttia:

 1. Oi etta ovat kauniita. Sinulla se kylla on taito hallussa, aivan ihanat kortit kertakaikkiaan.
  Nyt vaan alkaa janskaily, mika lie Ellille annetaan nimeksi. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt! Ihanat postimerkit:)

  VastaaPoista
 3. Mä arvasin että toi merkki liittyy ristiäisiin! Sinänsä ei nyt tähän kuulu mutta en ois uskonut että kuulut kirkkoon..?

  VastaaPoista
 4. Siis vainoaako sua joku älyvapaa anonyymi? Jatkuvaa arvostelua joka helvetin asiasta. Anteeksi että itse avaudun, mutta mä en vain käsitä. Joillakin on vakavan sortin ongelma ja omat asiat näköjään aivan persiillään!

  Ja ihanat kutsut! :)

  VastaaPoista
 5. Hienot kutsut!

  Kävin muuten jo eilen illalla vilkaisemassa niitä, ja yöllä näin niistä unta :D Niissä paljastettiin Ellin oikea nimikin, ja se oli -rumpujen pärinää- Kari Sesena! xD
  Sitten sä kerroit mulle, että ette mitään ihan tavallista nimeä halunnu...
  Aamulla hieman nauratti kun muistin tuon. :D

  VastaaPoista
 6. Aiiiiivan mahtavat kutsut! Olet tosi taitava ja sulla on ihania fontteja! Voiko noita fontteja ostaa jostain kotikoneeseen? :) Tiedustelee erilaisia fontteja rakastava Hipsu

  VastaaPoista
 7. voooi tartten lisää positiivisia tunteita kuvailevia sanoja! ihanat, kauniit, ilmiömäiset ja taidokkaat ei enää riitä! yllättäjä tähän hätään kelpaa. onnea ristiäisiin, toivottavasti sää suosii :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia, olen itsekin tosi tyytyväinen. Näistä tuli jotenkin tosi meidän näköisiä kaikin puolin mikä oli itselle tärkeää tekovaiheessa. On jopa vähän hassua kaikkien asiakkaiden toiveiden jälkeen yhtäkkiä tietää itse mitä haluaa ja yrittää saada aikaan juuri sellaista. :)

  anonyymeistä arvosteluista, kieltämättä itseäkin alkaa jo vähän huvittaa kun kaikista postauksista kaivetaan jokin pieni epäolennainen seikka esiin, oli se sitten imetys tai joku muu. Ja jotenkin vähän tuntuu, että tätä tapahtuu enemmän nyt Ellin ollessa mukana kuvioissa mutta mikä lienee sitten motiivina. :D

  Eli kyllä, kuulun kyllä kirkkoon, se siitä. ;)

  Laziness, voi apua! *hihittää ääneen*

  Hipsu, fontteja on minulla käytössä sekä ostoversioina, että ilmaisversioina. Netti on pullollaan ilmaisversioita joita voi koneelle ladata ja tyylejä on tuhansia. Googleen hakusanaksi vaikka free fonts niin alkaa tulla osumia ja sieltä sitten vaan valkkaamaan. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!