20101118

kolhoja kenkähaaveita

Minun tekisi kamalasti mieli uusia kenkiä. Sellaisia kolhoja klopsuttimia jotka kävisivät kaiken kanssa eivätkä pillastuisi pienestä sohjostakaan. Ja olisivat kuitenkin sen verran jännittävän näköiset, että toisivat asuun kuin asuun särmää. Huhhailu-Emut minulla on jo. Tai siis on jo tullissa odottamssa kunhan keritään noutaa.

Nyt onkin sitten valinnan vaikeus. Miksi näitä löytyy niin paljon ja miksi minulla ei ole varaa näihin kaikkiin? Mikä olisi sinun valintasi näistä? Ja miksi?

Pyöreänpulleat Irregular Choicet?
Kulmikkaammat Acnet?

Vai pehmoisemmat P:n mielestä kavioita muistuttavat Irregular Choicet?


10 kommenttia:

 1. I h a n i a kenkiä....

  VastaaPoista
 2. Tykkään varsinkin viimeisistä! en tiedä miksi, mutta ehkä se on tuo kangasvarsi + puukenkämäisyys + vitsikkyys. Ja minkälaisia muita kenkiä brändiltä löytyykään! Aarreaitta, taidan mennä mielikuvitusshoppaamaan...

  VastaaPoista
 3. Tykkään ihan mahdottoman paljon noista viimesistä ja totta puhuen olen haaveillut ostavani ne jo itsekin.

  VastaaPoista
 4. Viimeiset ihan ehdottomasti. Ovat parhaimman (ja mukavimman!) näköiset ja ainakin itse tykkään kun tuo varsi on pehmoisen ja lämpimän oloinen.
  (toinen syy, jota ei välttämättä ihan kaikki ymmärrä, niin noista tulee mieleen WoWin female draenei- jalat <3 )

  Asiasta villakoiraan, mahtoikohan mun meili yhteen paitaan liittyen tulla perille tuossa jokin aika sitten?

  VastaaPoista
 5. tykkään kaikista näistä, mutta jotenkin nuo viimeiset tuntuu eniten sun tyylisiltä. onko se sitten tuo pehmeys vai mikä?! :) sohjonkestävyys tosin on varmaan näistä vaihtoehdoista huonoin.

  VastaaPoista
 6. MIe jou-un kyl sanoo, ettei yhetkää noista innosta sitte millää. Mutta itse olenkin tennari ja sneakers kansaa. Noi on jotenki tosi surullisen näkösiä, kolkkoja ja valtavia.

  Mutta onneks on erimakuisia ihmisiä, ni ei lopu kennät kesken (:

  Hyvä jos siulle nuo maistuu, ni min ei tartte sun kanssa tapella min kengistä (:

  -Jaapu

  VastaaPoista
 7. acnet minulle!

  vimpat kyllä näyttää kavioilta HIEMAN, mutta jostain syystä kuvittelisin ne sinulle. pehmeät ja erilaiset, jep, sinä!

  VastaaPoista
 8. Klip klop! Kaviot on pop!

  Sandra

  VastaaPoista
 9. Olen kuolannut sekä pyöreitä, että kaviomaisia Irregular Choiceja ja valitsetpa sitten kummat tahansa noista (Acne ei ole vaihtoehto), niin lupaan olla vähän kade. :)

  - lala

  VastaaPoista
 10. Olettepa te hämmentävän yksimielisiä! :D Kaviot kieltämättä kiehtovat ja luulen että se johtuu pitkälti siitä, että kohloja lyhytvartisia lenkkareita kaapista löytyykin jo ja useimmiten ne ovat jalassa säärystinten kera. Look on siis jotenkin tuttu jo valmiiksi.

  Koska ebay tarjoili minulle superhyvän tarjouksen tänään, tilasin nuo Acnet nyt sitten kuitenkin. Ovat vähän särmikkäämmät ja S muistutti, että voihan niihinkin laittaa säärystintä päälle jos tahtoo pehmeämpää fiilistä. Pehmeinä päivinä ajattelin muutenkin hippaloida eniten uudenkarheissa emuissa. Toivottavasti rahavirrat ohjautuvat luokseni ja voin lunastaa vielä nuo kaviokengätkin joku päivä. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!