20101109

almost all saints

Jos minun pitäisi valita ainoastaan yksi vaatekauppa koko loppuelämäkseni, valinta olisi varsin helppo. Brittiläinen All Saints on vienyt sydämeni täysin ja lompakostanikin jo aika suuren osan. Lähes jokainen kyseisen firman vaatekappale on sellainen jolle voisin antaa kodin. Epäsymmetrisiä oivaltavia leikkauksia, haalistuneita sävyjä, vinkeitä yksityiskohtia. Minua pidättelee ainoastaan kohtuullisen korkea hintataso ja bongailenkin yleensä ebaysta näitä ihanuuksia.
Repaleita, kiristysnyörejä, läpikuultavia kerroksia. Aivan täydellinen yllätys. Se nimittäin, että äitini oli ostanut minulle tämän neuletakin.Ja vielä suurempi yllätys oli se, että kyseinen vaate on Seppälästä. Tämän lähemmäs All Saints -fiilistä ei kyllä pääse. Taitaa äidillä olla minuun jokin telepaattinen yhteys. Kiitos.3 kommenttia:

 1. Todella tyylikkään näköinen neuletakki!

  VastaaPoista
 2. Rrrrrrakastan myöskin palavasti kaikkea All Saintsin vaatteita (ja kenkiä, asusteita, ihanmitävaan! Harmi vaan kun se kukkaro ei anna myöten kuin pariin paitaan silloin tällöin :)

  VastaaPoista
 3. Samalla kurssilla minun kanssa on tytto, jolla on melkein joka paiva All Saintsia paalla, ihan niista kuudekympin t-paidoista lahtien. Pahaa tekee kun itsella ei ole vara kun vaan kayda kaupassa hiplailemassa ja haaveilla!

  Huomasin muuten etta Lindexilla on tana talvena muutama aika ihana All Saints-henkinen neuletakki tarjolla. Taytynee kayda jouluna Suomessa kaydessa kurkata josko nayttavat paalla yhta hyvalta kuin kuvissa!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!