20101028

tekstipaitakavalkadi ja mausteena metallia

Minulla on jokin hämmentävä fiksaatio tekstipaitoihin. Ei siis niihin markkinahumussa näkyviin "viina ei poista ongelmia mutta ei sitä tee maitokaan" -tyyppisiin letkautuksiin Comic Sans -fontilla painettuna vaan hieman toisenlaisiin tekstipaitoihin.
Näitä tuntuu tupsahtelevan vastaan milloin mistäkin. Aiemmat löytöni löytyvät mm. täältä ja täältä.

Uusin osa sarjaan on ebay-löytö Dieseliltä. Olin katsellut tätä jo aiemmin mutta hinta tuntui turhan suolaiselta. Ebayssa on lisätoiminto joka aika ajoin vinkkaa minua mailitse mahdollisista kiinnostavista kohteista aiempien ostosteni ja vahtililistojen perusteella. Nyt kyseinen paita oli puoleen hintaan poistomyynnissä. Pakkohan se oli tilata samantien. Malli on miesten ja kokokin aika suuri. Tilaa siis on.
Ja kaapissa olisi vielä tilaa muutamalle muullekin vastaavalle paidalle. S on kieltäytynyt luopumasta omasta Guessin versiostaan joka sopisi täydellisesti tähän samaan sarjaan. Nyt olen vasta yrittänyt lahjoa, taidan siirtyä seuraavaksi kiristämiseen. H&M puolestaan myy vähän vastaavaa myös, valkoista miesten t-paitaa mustalla ranskankielisellä dymo-tekstillä.

Mausteena mukana myös heräteostoksena mukaan tarttunut kaulakoru. Olin itseasiassa miettinyt tunnistelaattakorua jo joskus aiemmin ja nyt sellainen tuli vastaan. Haaveilen edelleen jossain blogissa näkemästäni ideasta kaiverruttaa laattoihin Ellin ja P:n nimet ja syntymäajat. Kunhan Ellillekin siis ensin saadaan se nimi.

5 kommenttia:

 1. Varusteleka myy tunnistelaattoja kaiverruksella. Laatu ei ehkä ole niin hyvä kuin luulin/odotin, mutta tykkään silti. Jostain kun löytyisi sama versio ' vaimentimilla' eli niillä mustilla kumi-tms. lätkillä. Melkoinen kilkatus meinaan kuuluu ellei tunge laattoja paidan sisään. tai sitten mä liikun kummallisesti :D

  VastaaPoista
 2. Upeat tunnistelaatat, upea kulunut pinta :)

  VastaaPoista
 3. eikö nuo nyt kaiverra kultasepän liikkeissä noihin? Varustelekassa tosiaan myös kaivertavat, mutta en siellä kyllä teettäis. Vaikka muuten onki hyvä kauppa.

  Ja eikös Elli ole Elli! Höhhöh, meikä on vähän pihalla.

  VastaaPoista
 4. Itsellä on semmoiset tunnistelaatat, joissa on kumit ettei kilise. Ja omilla tiedoilla tosiaan. Jos kiinnostaa, niin voisin viitsiä ottaa selvää, että mistä ne ovat peräisin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!