20101030

hallowee-ee-e-eee-ee-en

Isämöröt, äitihaamut ja pikkukurpitsat on tänään kutsuttu halloween-juhliin.4 kommenttia:

 1. Jos pikkuinen on kurpitsa, mä haluan todellakin nähdä kyseisen asun.
  ..kaverien kanssa nimittäin puhuttiin halloweenbileiden vaatetuksesta. Itse kävin ääneen seuraavanlaisen keskustelun itseni kanssa: "hiemanko pukeudun vaikka kurpitsaks!" "ai nii mut sit ei mahdu ovesta tai ees autosta jos on sellanen pullee kurpitsa.""no mitäs hittoa" "eiku joo, kuka sen sanoo että pitää olla sellane oranssi. Pukeudun vihreenkirjavaan villakolttuun ja värjään letin keltaseks ni voin olla vaik kesäkurpitsa. Problem solved."

  Tässä vaiheessa pohdintaa kuunnellut kekkereiden emäntä oli jo melkeinpä pärskinyt kahvinsa nenän kautta ulos hihittäessään :)

  Hyvää Halloweenia Kurpitsalle ja koko perheelle, puvuista niin riippumatta :)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Eksyin jostakin blogiisi. Luin piiiitkälle taaksepäin. Monen monet itkut ja naurutkin matkaan mahtui. Onnittelut teidän perheelle! Olet mainiosti osannut pukea sanoiksi äitiytesi alkumetrit. Se ON ihanaa aikaa! Sinulla on kaunis tytär ja ihana perhe.

  - Elma -

  VastaaPoista
 3. Hauskaa Halloween juhlaa teille!!

  ps. Mikä fontti tuossa Happy Halloween toivotuksessa on? :)

  VastaaPoista
 4. Elli oli kyllä aivan ihana haamu! <3 Ja todella pelottava vielä kun meidän 2-vuotias M:kin sanoi että "minä pelkään tuota vauvaa", eikä uskaltanut tulla lähelle niin kauan kuin haamupuku oli päällä. :D

  Ihanaa oli juhlia teidän kanssa! <3

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!