20100917

onko tuo ihan varmasti meidän auto?

Siellä on nimittäin turvakaukalo takapenkillä. Tuntuu niin epätodelliselta. Napakoista potkuista kylkiin huolimatta. Että kohta meitä on kolme. Ja joku todella matkustaa tuossa kaukalossa. Se ei ole vain joltain lainassa. Se kaukalo eikä se matkustajakaan.

Itse vaunuissa ja turvakaukalossa tuntui olevan toimintoa, lukitusta ja lisälaitetta niin, että tottumattoman pää oli melko pian pyörällä. Sanoinkin, että toivottavasti "elli" menee yliajalle niin minulla on aikaa opetella käyttämään koko maitokahvinväristä kompleksia.

 

Kohtalon ivaa lienee, että yli kaksi vuotta tässä asuttuamme, ei ole tämän rapun ala-aulassa ikinä näkynyt lastenvaunuja. Päivää ennenkuin haimme omamme, siihen oli ilmestynyt toiset. Tilanahtaus iskee kyllä kaksien kanssa ja kolmanteen kerrokseen kanniskelu joka kerta on ihan poissuljettua. Sopu sijaa antakoon, saa nähdä minkälaiseksi vekslailuksi menee.

4 kommenttia:

 1. Vaunuista vois päätellä että poika tulossa..? :)jotenkin odotin teiltä rokimpia vermeitä, tosi kivat toki nämäkin!

  VastaaPoista
 2. Ihanat Gessleinit! Parhautta!! :)

  VastaaPoista
 3. Oi voi, ala-aulassa ei saa vaunuja säilyttää (paloturvallisuus, ihan lakisääteisesti), joten toivottavasti talosta löytyy joku muu kolo niille. Joku tulee kuitenkin asiaan puuttumaan niin että varustautukaa ajatukseen!

  Onnea viime metreille!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!