20100824

punaista ja perinjuurin tarpeellista

Vihdoin ja viimein sain kauan himoitsemani lääkepurkin. Olen kyllästynyt ympäriinsä leviäviin vitamiinipillereihin ja allergialääkkeisiin jotka ovat aina hukassa. Olisin halunnut punaisen, ristin muotoisen seinämallin mutta ei tullut sellaista vastaan. Tämä kyseinen yksilö sopi budjettiin paremmin kuin hyvin ja on kuin tehty mustavalkopunaiseen keittiöömme.

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen purkki :). Meillä on näitä kaupalla myöskin myynnissä ja saan ihastella lähes päivittäin. Itselläni on valkoinen suuri peltinen lääkelaatikko jossa punainen risti ;)

  VastaaPoista
 2. Meille muutti hetki sitten ihan sama purkki ja samasta syystä :) Nyt pitäisi löytää vielä joku pieni lukillinen seinälle ettei pienet sormet pääse reseptilääkkeisiin käsiksi.

  VastaaPoista
 3. Mulla onkin kaks ;) valkoinen punaisella ristillä ihmisten lääkkeille ja punainen valkoisella ristillä koirien lääkkeille :D

  Piti oikein liittyä lukijaksi, monta kuukautta oon sivusta blogiasi seurannu, mutta vissihin oikeen kerran kommentoinut :)

  Tsemppiä ja voimia loppurutistukseen ja uuden alkuun <3

  VastaaPoista
 4. kiva purkki!

  kiitänpä nyt samalla blogista, useamman kuukauden olen jo lukenut, mutten mitään kommentoinut. Sulla on sana (ja kuva) hallussa, monet naurut olen terävistä huomioistasi saanut.

  Tiedän, että olet jäämässä äityislomalle, mutta ajattelin silti vinkata (jos et oo huomannu, ja jos vaikka kiinnostais (ei mitään käsitystä aikatauluista)) http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2010/08/valiaikaraportti.html

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!