20100823

pelilaudalla

Noppia, pelilautoja, kolmella kampuksella yhtä aikaa järjestettävä megatapahtuma. Jokainen "pelaaja" kokoaa päivän ohjelmasta oman reittinsä.

Tänään on viilattu ja hiottu niin julistetta kuin ohjelmalehtistäkin. Materiaalia on koneella, mailissa, googledocsissa ja ties missä. On paikkoja, kellonaikoja, luentoja, työpajoja. Miljoona pienen pientä yksityiskohtaa. Kolmella kielellä tottakai. Taitossa on tiivis tunnelma, paino painostaa aikataulun kanssa, painosmäärä kun on kolmisen tuhatta. On karttaa, ohjelmanumeroa, osallistujamäärää ja infopistettä. Kuvitusta ja grafiikkaa. Aalto-ilmettä ja omaa kädenjälkeä sekaisin.

Vähän alkaa jo väsymys painaa, niin minua kuin muitakin yötä myöten huhkineita. Mutta me olemme päättäneet selvitä tästä pelistä voittajina.

Lähetin S:lle julisteen katsottavaksi. Tiedostonimenä oli fye_juliste.pdf. S totesi lukeneensa ensin, että fye_jumaliste.pdf. Olisi ollut itseasiassa varsin osuva.

1 kommentti:

  1. Onpa ihana Aalto pelikuva :) ja hienoa, että olette päättäneet selvitä pelistä voittajina! ♥ *nostan hattua uurastajille*

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!