20100802

mitä nyt

Tänään on maanantai. Elokuu on jo alkanut ja äitiyslomaan on tasan kaksi viikkoa. Olen raskausviikolla 33+0. Eli olen ollut kolmekymmentäkolme viikkoa raskaana. Olo on varsin raskas.

Työn alla on neljä isoa taittoprojektia, viidennen viimeistely painokuntoon, yksi logo, opiskelijakortin suunnittelu, isohko kuvitusprojekti kahteen taittoprojekteista, eräiden nettisivujen, julisteen ja ohjelmalehtisen ulkoasu, vaalikampanjan visuaalinen ilme, muutama tatuointiluonnos, kasa koruja sekä tilaajille että jälleenmyyjille sekä muutama sekalainen toimistohomma kuten opiskelijoiden kysymyksiin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostitse sekä ulkomaalaisten opiskelijoiden syöttäminen tietokantoihin.

Kello tulee kymmenen, juon toista kupillista kahvia ja yritän valita laittaisinko ensin pyykit pyörimään vai alkaisinko siirtää perjantaina tullutta materiaalia taittoon. Pyykkiäkin olisi monen monta koneellista ja keittiössä on kasa tiskiä.

Salamatkustaja muksii kylkiluihin ja yöllä on vaikea löytää hyvää asentoa. Olo on varsin hankala. Uhkasinkin, etten kävele enää metriäkään kun jään lomalle ellei ole ihan pakko.

Työpöydällä ajelehtii Aalto-materiaalia, liimaa, teippiä, lahjapaperia ja palkkakuitteja. Nitoja, kahvimukeja, kamera, tusseja, tyhjiä vissypulloja. Viivoittimia, ketjunpätkiä, sakset ja unelmasormuksia. Päässä on vielä suurempi kaaos.

Kaksi viikkoa aikaa. Lisää sekaan haluamasi määrä hammaslääkäreitä, neuvoloita, perhevalmennuksia ja ravista.

4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta vastottain ja salamatkustaja uutiset tulivat todellakin uutisena! Paljon Onnea!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/8/10 14:01

  Muista olla itsellesi hellä! Kuulostaa niin hurjalta että tätä hirvittää.

  VastaaPoista
 3. Tiina, kiitoksia onnitteluista, vähän uutisena ne tulivat meillekin tuossa alkuvuodesta. :D

  tuijja, kiitos kiitos, niille on todellakin tarvetta.

  Ano, kyllä minä yritän. Vähän hirvittää itseäkin mutta ei tässä on enää puolitoista viikkoa tosiaan jäljellä, sitten voi ottaa rennommin. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!