20100726

yllätyksiä ja oikeaa postia

Viime aikoina on jotenkin osunut kohdalle monta ihanaa ihmistä. Pieniä tekoja mutta suuria tunteita. Aiemman postauksen S ja siirapit muun muassa.

Viime viikolla tuli myös mieletöntä postia. A lähetti kortin ja kertoi bongaanneensa kyseisen kuvan kaupungilta. Olin kuulemma tullut välittömästi mieleen. Voi luoja, että sitä voikin hymyilyttää tällainen muistaminen. Mieleenjääminen.
Ihastelin hiljattain mittanauhateippiä eräässä blogissa. Olin oikeastaan ihastellut sitä jo muuallakin ja yrittänyt useita kertoja ostaa kyseistä ihanaa turhuutta mutta epäonnistunut surkeasti. Olin aivan mykkyrällä kun kyseisen blogin pitäjä päätti lahjoa minua rullalla sellaista. Ihan noin vain.
Kuten A:kin kortissaan totesi, ihmiset lähettävät aivan liian vähän oikeaa postia nykyisin. On ihana saada jotain muutakin kuin laskuja. Haastan sinut, lukijani, lähettämään tällä viikolla etanapostia jollekulle. Yllätä iloisesti, muista muikeasti, kiitä kauniisti tai mitä vaan mutta tee yhden ihmisen päivästä vielä vähän parempi. Minäkin aion tehdä niin. Kommenttiboksissa on paljon tilaa kertoa mitä lähetit ja miksi.

6 kommenttia:

 1. Ihana haaste! Äidilläni on tapana lähettää etanapostia jouluna, ystävänpäivänä, pääsiäisenä, syntymäpäivänä, nimipäivänä... tai ihan muuten vaan. Voisin vastineeksi lähettää kerrankin jotakin takaisin, ja koska olen piirtäjä-maalaaja, valinta painottunee jonkinlaiseen kuvalliseen tuotokseen.

  VastaaPoista
 2. Tänne kauas muutettuani olen käyttänyt monia tunteja korttikaupoissa etsien hauskoja ja osuvia kortteja lähimmäisille ja sitten lähetellyt niitä aina silloin tällöin. (onpa tuo sinunkin korttisi tullut vastaan, hih) Poikaystävän äidiltä tulee kortti kerran viikossa, yleensä muumi- tai tampere-aiheinen. On hauskaa lukea, mitä ruokaa anoppi on juuri sinä päivänä tehnyt, ja kuinka hän on juuri sinä päivänä käynyt "kaupungissa asioilla ja ostanut kissalle ahventa Sokokselta" ja siinä sivussa tiputtanut korttimme postilaatikkoon.

  Ah, etanaposti!

  VastaaPoista
 3. Etanaposti on ihanaa. Tulee lähetettyä melkein viikottain jotain.

  Huomenna lähtee tekemäni rannekoru ystävälle. Viime viikolla postitin kaksi.

  Itse sain tänään peräti kaksi etanapostia. Molemmat kelalta, blääh.

  Makea kortti!

  VastaaPoista
 4. Juuri eilen suunnittelin lähettäväni ystävälle hieman postissa amerikanherkkua, jota saa täältä eteläisemmästä Suomesta. Ystävä kun haikailee sinne menoa hieman pidemmäksi aikaa ja virkavapauslappunen odottaa jo pomon töihin saapumista :)

  VastaaPoista
 5. Etanaposti on kyllä ihana juttu ja aina se ilahduttaa, vaikka (tai ehkö juuri siksi) harvinaista onkin. Taidankin ottaa haasteen vastaan ja lähettää kummipojalle postikortin! Yhteyttä tulee pidettyä ihan liian vähän toiselle puolelle Suomea.

  Olen seuraillut taustoista blogiasi jo jonkin aikaa, sopisiko että linkitän sen omani linkkilistalle?

  VastaaPoista
 6. Minulla on tapana laittaa ystävänpäivä-, pääsiäis- ja joulukortit menemään ja aiemmin tuli ehkä vielä enemmän läheteltyä myös muita kortteja. Mutta otan haasteen vastaan ja väsään tyttelin serkulle kiitos kortin leluautosta, joka saatiin.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!