20100712

verhottua

Tämä on yksi niitä projekteja jotka ovat vain venyneet ja vanuneet iät ja ajat. Kerroin kankaiden ostamisesta aiemmin täällä, niiden ompelusta annoin kuvavihjeen tässä ja nyt, vihdoin ja viimein meillä on verhot olo- ja työhuoneessa. On tätä odoteltukin ja ehdittyä asuakin tässä pari vuotta jo.
Kuvat eivät sinänsä hivele silmää, eivätkä nämä verhotkaan läheltä tarkasteltuna ole mikään mullistava näyte ompelutaidosta mutta siinä ne nyt ovat. Kantavana ideana oli jatkuvuus olohuoneesta työhuoneeseen sillä työhuoneen puolikas näkyy koko ajan suuren liukuoviaukon myötä olohuoneenkin puolelle. Ja rivit piti tietenkin sen pienen sisäisen perfektionistin saada kohdalleen. Siitä huolimatta, että työhuoneen verhotanko on reilusti alempana.


Halusin vaaleaa ja valoa, silti jonkin pienen jujun. Näin kankaan kauan sitten Ikean nettisivuilla ja hullaannuin samantien. Hintakaan ei päätä huimannut ja tätä on vielä aimo pala varastossa myöhempää tarvetta varten. Koko koti näyttää heti paljon viimeistellymmältä eikä varmasti vähiten siksi, että todella ruman myrkynvihreät ikkunanpokat eivät hyökkää enää esteetikon silmille aivan niin laajana pintana.
Myönnän, että näillä säillä kuuma tuli kyllä jo ennen verhojen silittämistä. Siitä huolimatta, että minulla oli kahdeksan innokasta avustavaa tassua mukana hommassa. Tai ehkä juuri siksi.

10 kommenttia:

 1. ompas kivaa verhokangasta ja sopii paremmin kuin hyvin asuntoon :D

  VastaaPoista
 2. Rakastuin itsekin samantien kun tämän netissä näin. Olen muutenkin aina kaiken kirjoituksella varustetun ja kirjainten perään joten tämä tuntui ihan nappiostokselta. :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä tosiaan ihan graafikon verhoilta:) Osaatko fonttia nimetä?

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau :)
  Ja mistä tuo valkoinen soffa on? Nimimerkillä pitäs löytää hyvä..

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan pirtsakat matot! Tykkään. Ja verhotkin on kivat. :)

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan komeat ja hyvin sopivat verhot!

  VastaaPoista
 7. Ihanan paljon kirvoittivat kommentteja nämä kankaanpalat. :D

  Kiitoksia kehuista, hymyilyttää itseäkin joka kerta kun satun vilkaisemaan. Fontista ei ole tietoa, veikkaan että kyseessä on varsinaisen fontin sijaan käsin tehty "kuva" painatusta varten. Tämä siksi, että esimerkiksi f-kirjaimet eri sanoissa ovat tyystin eri malliset.

  Soffan alkuperää en muista, se on P:n puolelta peräisin, kysäisen illemmalla kunhan saan P:n töistä kotiin. :)

  VastaaPoista
 8. Ootpa kyllä ihanaa kangasta löytänyt! Ja ihanan mustavalkoista sun kotona. Varsinkin toi hylly :)

  VastaaPoista
 9. Tuttua touhua :) Vuoden on ollut ovenkarmien viimeistelymaalaus kesken ja lattiamattokin vaihdettiin eteisessä vihdoin tänään - siis juuri ennen kuin ensimmäiset kesävieraat tulevat. Hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 10. Sanni, kiitoksia. Olen pyrkinyt etenkin työhuoneessa säilyttämään tuon mustavalkoisen linjan, siihen voi sitten piristeeksi ripotella vaikkapa tuota oranssia. :)

  M, voijee kun kuulostaa todellakin tutulta. :D Mun äitini juuri sanoikin sitä, että hyvä kun käy vieraita niin tulee siivottua kunnolla. *naur*

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!