20100722

sitten sitä syväpuhdistusta

Pitkään ja hartaasti odotettu ja monta kertaa luvattu syväpuhdistava shampoo -postaus on vihdoin ja viimein täällä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain?

Hiljattain, eli toukokuun alussa sain testattavaksi kasan hiustenhoitotuotteita Four Reasons -merkiltä. Mukana oli tuotteita aivan laidasta laitaan mutta ensimmäisenä testiin pääsi syväpuhdistava shampoo jolle kertakaikkiaan näin surffimönjäaikoina on käyttöä. Katupölyistä ja toimiston paperipölyista ja muista urbaanin elämän likaisuuksista nyt puhumattakaan. Pullon ulkoasua olen tuossa aiemmassa postauksessa hehkuttanut jo aika tavalla joten keskityn nyt enemmänkin käyttökokemuksiin. Mutta huomatkaa nyt helkutti soikoon miten hieno tuo on! Kyseessä on siis kuvan vihreäkorkkinen yksilö.
Shampoon ensituoksu ihan vain nuuhkimalla oli raikas ja vähän sitruksinen. Yleensä olen kovinkin hanakka kaikenlaisten makeiden, raskaiden tuoksujen perään mutta tämä vaikutti oikein hyvältä etenkin näin kesäaikaan. Sittemmin joko oma nenä muuttui vielä herkemmäksi raskauden edetessä tai tapahtui jotain muuta kummallista mutta tuoksu ikäänkuin muuttui. Se ei loppujen lopuksi ollutkaan kovin sitruksinen vaan oikeastaan täsmälleen sitä mitä P tokaisi eräänä iltana suihkussa. "Toi tuoksuu ihan kuivalta omenasiideriltä." Ja täytyy myöntää, olen P:n kanssa täsmälleen samaa mieltä, en vain olisi osannut kuvata sitä niin osuvasti.
Omenasiideri ei toki tuoksu lainkaan pahalta, päinvastoin. Pesutuloskin on varsin mainio. Hiukset todella tuntuvat ja tuoksuvat puhtailta. Ne eivät muutu kuitenkaan aivan hypernarskuviksi jollaisista en niin kovin pidäkään. Tuote on jäänyt ehdottomaksi vaihtelusuosikikseni, eli pesen sillä pehkoni aina aika ajoin kun ajattelen sen tarvitsen syvempää puhdistusta. Käytän muutenkin erilaisia shampoita sekaisin ja tämä sopii joukkoon oikein hyvin. Onpa tarttunut viime aikoina raikkautensa vuoksi useampaankin kertaan käteeni tämänkertaista putelia valitessa.

Ainoa pieni miinus tulee samantuoksuisen hoitoaineen puuttumisesta. Itse olen jotenkin hassulla tavalla tässä kohtaa perfektionisti, että tuntuu pöljältä yhdistää omenasiiderintuoksuiseen shampooseen karpalohoitoainetta tai muuta vastaavaa. Mutta tämä on aika pientä kuitenkin kun lopputulos on varsin miellyttävä. Ja miten hienosti kyseinen puteli sointuukaan muihin kylpyhuoneessa majaileviin esineisiin, katso vaikka.

2 kommenttia:

  1. Alan olla vakaasti sitä mieltä, että tuo shampoo on seuraava hankintani kun nykyinen syväpuhdistava loppuu. Toivottavasti pian... :) Ja vähän houkuttaisi tuo Tigin surffimöhnäkin, Feel Uniquessa olis varmaan ihan siedettävään hintaan.

    Syväpuhdistaviin hoitoaineisiin en ole tainnut koskaan törmätä missään, mutta useinhan tällaisen shampoon kanssa käytetään jotain tehohoitoa tms. - ite heitän perään yleensä Aussien 3 Minute Miraclea. Ehkä pitäs laittaa palautetta, että Four Reasonsin valikoimaan heti myös omenasiiderin tuoksuinen tehohoito?! :)

    VastaaPoista
  2. Itse traumatisoiduin niin pahasti syväpuhdistavan kokeilusta, kun päänahkani (atooppinen sellainen) tuntui siltä kuin siihen olisi sivelty happoa. Ei mikään miellyttävä kokemus siis..

    Enkä oikein ikinä ole ymmärtänyt miksi syväpuhdistavia tarvitaan, jos kerran käyttää shampoota noin niin kuin puhdistusmielessä, kuten käsittääkseni sen manuaalissa ohjeistetaan.. :D Tosin, voin olla vähän urpo näissä asioissa.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!