20100704

viimeinen seitsemättä

Tänään on viimeinen päivä seitsemättä kuukautta. 28+6. Huomenna minä olen kahdeksannella kuulla raskaana. Viimeisilläni.

Minä aina ajattelin, että kahdeksannella kuulla raskaana ollaan jo niin isoja ja väsyneitä, ettei tehdä mitään. Ollaan vain. Ja ollaan äitiyslomalla. Laskukaava ja amerikkalaiset elokuvat hämäävät sen verran, että äitiyslomakin häämöttää vasta elokuussa. Ja arvioitu eräpäiväkin on syyskuun loppupuolella. Ja tässä totisesti vielä tehdään vaikka mitä.

Tämä menee niin nopeasti. Ihan vastahan katselin kahta viivaa testissä. Ja niin, ne olivat punaisia, eivät sinisiä kuten kaikissa kirjoissa ja elokuvissa. Kirkkaan aniliininpunaisia viivoja jotka mullistivat koko elämän.

Huomenna minä olen kahdeksannella kuulla raskaana.

3 kommenttia:

 1. Aww etenkin viimeinen kuva on hellyyttävä, on muuten mukava lukea välillä näinkin positiiviselta kannalta raskaudesta, ja siitä että tosiaan silloinkin voi vielä tehdä asioita ja elää, yleensä kun kuulee asianomaisilta vain ne haittapuolet ja nivelkivut, etc. :D

  VastaaPoista
 2. Siis oli niin liikuttava teksti kaikkine kuvineen: Haaveilen itse kovasti lapsesta niin tuli ihan pieni kyynel silmään, kun liikutuin niin paljon jostain toisen onnesta ja välittyi niin hyvin sellainen onnellisuus ja rauha :D

  VastaaPoista
 3. Camilla, kiitoksia. Onhan tämä jännittävää ja kivuliastakin aika ajoin mutta päällimmäisenä sitä on jotenkin niin onnellinen ja iloinen kuitenkin. Välillä se vain hukkuu sinne arjen pyöritykseen ja pitkiin työpäiviin. Sitten yhtäkkiä keskellä yötä pitää kättä vatsalla ja kun sieltä potkaistaan takaisin, alkaa väkisinkin hymyilyttää. Vaikka nukuttaisi kuinka.

  Unna, kiitos kauniista sanoistasi. Mahtavaa jos rauha ja onni huokuivat läpi, on ollut aika kaoottinen alkuvuosi ja vain yksittäisinä hetkinä pystyy kokonaisvaltaisesti vain olemaan ihan hiljaa. Kuuntelemaan mitä elämällä on annettavaa.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!