20100713

roskasäkkejä ja kesäkasseja

Olen varmaan kaksi vuotta haaveillut Dieselin kassista joka aina vain vainoaa minua Stockmannin One Wayssa. Hintaa on kuitenkin sen verran tuhdisti, että haaveiluksi on jäänyt joka kerta.

Nyt kyseinen kassi oli vihdoin valunut aleen ja alennusprosentti hipoi neljääkymmentä. Hintaa jäi silti aika roimasti joten jätin asian hautumaan ja tulin kotiin. Kerroin asiasta P:lle joka oli absoluuttisesti sitä mieltä, että miksi hitossa sä et ostanut sitä sitten? Vetosin siihen, että jos toisin kyseisen himmeäkiiltoisen säkkimäisen pussukan kotiin, olisi P luultavasti sitä mieltä, että tuollaisen roskasäkin menit sit ostamaan. P ei jäänyt sanattomaksi vaan tokaisi, että roskasäkkihän matchaisi hyvin siihen kaikkeen sisältöön mitä laukuistani yleensä tuppaa löytymään. Minulla kun on huono tapa kantaa ensinnäkin mukana koko omaisuutta ja siihen päälle jättää ajelehtimaan sekaan milloin mitäkin kuitteja ja nenäliinoja.

Keskustelun innoittamana saapastelin kuitenkin seuraavana päivänä Stockmannille vain löytääkseni vielä sopivamman kesäkassin Onlyn hyllystä. Ja itseasiassa jopa alennettua Dieseliä halvemmalla. Täytyy kyllä myöntää, että tekisi mieli kotiuttaa vielä se Dieselikin vaikka jätesäkiltä näyttääkin. Onlyn malli on juuri niin säkkimäinen kuin halusinkin, juuri niin ei-minkään-värinen kuin pitääkin ja juuri niin oudon absurdilla printillä varustettu kuin voin vain toivoa. Lisäksi sinne todella mahtuu kaikki mitä haluan ottaa mukaan. Testikäytössä tänään täytettynä meikkipussilla, järjestelmäkameralla, työkirjalla, kalenterilla, läppärillä, kahdella vesipullolla ja muulla pikkusälällä.

3 kommenttia:

  1. toihan ajaa hoitolaukunkin virkaa, sillä kohta sun laukussa seikkailee vaipat ja tutit iloisessa sekamelskassa :)

    VastaaPoista
  2. ^nimenomaan. Harsoliinat, ruokalaput, vaipat, nenäliinapaketit ym. iloisena sekamelskana. :D

    VastaaPoista
  3. Voi hyvä luoja, mä tarvitsen varmaan jonkun rekan kaikelle sille tavaralle mitä mukana kulkee sitten pikkuisen kanssa. :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!