20100721

riviin järjesty

Sekä herännyt pesänrakennusviettini, että kireät hermoni kaiken ollessa hukassa vaativat järjestystä, järjestystä, järjestystä. Järeällä kädellä. Työhuone on yksi suuri kasa, mitään ei löydy. Päällekäisten työprojektien fossiilisoituneet kerrostumat ovat nähtävillä korkeissa kallioleikkauksia muistuttavissa muodostelmissa.
Ja voi kuule, nämä ovat vasta alkusoittoa. Siivoaminen tässä kopperossa muistuttaa Tetriksen pelaamista. Jos siirrän tätä vähän ja tyrkkään tuota hieman kauemmas niin voin hetkeksi laskea tämän tähän jotta saan tuon tuolta työn alle. Aina on jotain edessä, tiellä, takana, liian kaukana, ylhäällä, vinossa, kaatumassa. Tätä operaatiota on tehty jo pidemmän aikaa. Aina vähän kerrallaan.Ongelmaksi muodostuvat aina myös keskeneräiset työt. En voi pakata niitä mihinkään koska niitä kohta tarvitaan. Pöydällä on levällään aina jotain, hyllyissä lojuu odottamassa mitä milloinkin. Arkistoimaan pääsee sitten joskus. Niinjoo ja en saisi enää kamalasti taiteilla keittiötikkailla enkä nostella juuri mitään painavaa. Siivoa siinä sitten.Ohlsonilta ostettu Dymo sytytti taas siivouskipinän ja pistin perjantaina tuulemaan. Aika paljon sainkin aikaan, pikkuhiljaa kasat muuttuvat siisteiksi riveiksi, suoriksi pinoiksi, paperit löytävät paikkansa. Uutuutena kasa lehtikoteloita ja omat muovitaskut juuri nyt menossa oleville töille.


Huhkinnan tuloksena täältä alkaa pikkuhiljaa löytääkin jotain ja pöydällekin mahtuu kahvikupin verran laskemaan. Työtkin sujuvat kummasti kivemmin kun on tilaa ajatella, piirtämisestä puhumattakaan. Ei tämä tosin tähän vielä lopu. Vielä on nimittäin kesää kasoja jäljellä.

6 kommenttia:

 1. Mitä laatikoita noi sanomalehdillä (?) päällystetyt on? Ja millä ne on päällystetty? :)

  T. järjestelyfriikki-Anu

  VastaaPoista
 2. Mitä laatikoita noi sanomalehdillä (?) päällystetyt on? Ja millä ne on päällystetty? :)

  T. järjestelyfriikki-Anu

  VastaaPoista
 3. Kaksi ylintä kuvassa näkyvää ovat itseasiassa henkkamaukan viime joulun joulupakettilaatikoita. :D

  Alin on itse päällystetty, noita on oikeastaan enemmänkin. Keräsin kaikki kenkälaatikot, ohensin erikeepperiä vedellä ja pensselin avulla liisteröin sarjakuvasivuja kiinni. Toiminee ihan perussanomalehdelläkin. Sitten vain kuivumaan ja lopuksi spray-lakka päälle. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa järkkäilyä!
  Sait Hipsullekin järkkäri-innostuksen.

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia ja ideoita! Taidanpa harkita uudemman kerran ovellisen arkistohyllyn ostoa :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa jos tämä innoitti muitakin. Itse en ole varsinaisesti mikään järjestyksen kuningatar mutta aina välillä iskee kipinä jostain. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!