20100727

maailma ja muffinit

Eilen tuli taas monta vastoinkäymistä. Raha-asioita enimmäkseen ja selkäkipuja. Muutamia muita juttuja. Ryhdistäydyin ja pistin tuulemaan. Esimieheni totesikin, että sinulla on näemmä joku maailma valmiiksi -vaihde päällä.

Tänään olikin sitten se vaihde päällä aivan tajuttoman hieno, tehokas ja aurinkoinen päivä. Neuvoloineen, sähköposteineen, palkkapalavereineen, lomakkeineen, puheluineen, laatikoineen ja allekirjoituksineen. Ja koska jokaisesta päivästä voi aina tehdä vielä vähän paremman, leivoin vielä mustikkavalkosuklaamuffineja.

3 kommenttia:

 1. Nuo päivät on aina just niin ihania, vaikka sitä ei koskaan usko, ennen kuin kaikki on hoidettu.

  VastaaPoista
 2. Tihrustin jostakin vanhemman postauksen kuvasta aikoinaan ohjeen muffinseihin. Ai että ovat hyviä. Oon tehnyt vadelma-valkosuklaa, mustikka-valkosuklaa, mustikka-tummasuklaa, mustikka-vadelma-valkosuklaa ja viimeisimpänä raparperi-valkosuklaa.
  Omnom.

  VastaaPoista
 3. Choco, sepä se, ne pitää vaan ensin paahtaa läpi ennenkuin se jotenkin valkenee. :D

  Aikku, no olisi sen pyytämällä saanut vähän isompanakin sen ohjekuvan, ai tarvitse tihrustaa *naur*. Se oli varmaan siitä leikekirjasta jonka tein P:lle ensimmäisenä jouluna lahjaksi. Kaikki tekemäsi muffinit kuulostavat ihan superherkullisilta ja raparperiversio myös erittäin kokeilemisen arvoiselta. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!