20100622

syötävän hyvää

Kiireisenä jokapaikanhöylänä en juurikaan ehdi keskittyä kehohoitoon. Varsinaisesta hemmottelusta nyt sitten puhumattakaan. Sain hiljattain Lushilta paketin ja olin varsin otettu etenkin saatekirjeessä mainitusta ihan vain hemmottelua varten tarkoitetusta huulikuorinnasta. Myönnettäköön, että huulikuorinta ei todellakaan kuulu jokapäiväisiin eikä edes jokaviikkoisiin rutiineihini. Lieneekö edes vuosittain tapahtuva aktiviteetti. Joskus teininä testasin huulikuorintaa enkä kokenut siitä olevan juuri mitään iloa.
Olen myös siitä erikoinen tapaus, että sorrun aina ostamaan erilaisia huulirasvoja sun muita mutta harvemmin sitten käytän niitä kuitenkaan. Perusmeikkini painottuu voimakkaasti silmien esiintuomiseen ja nudehuulet ovat tuttu ja turvallinen vaihtoehto. Huulirasvakin tuntuu punertavan huuliani liikaa omaan silmään, huulipunista nyt puhumattakaan. Olen siis varsin ummikko huulien hoitamisessa myös. Minusta ne voivat oikein hyvin silloin kun en tee niille juuri mitään.

Voinen siis mainiosti allekirjoittaa tämän hemmotteluosuuden kyseisen tuotteen kohdalla. Ja näin testaamisen jälkeen myös sen mitä kyseisestä pyrnukasta Lushin omassa lehtisessä sanotaan. One of those things you think you don't need until you've tried one. Juuri näin!
Bubblegumin makean karkkinen tuoksu on nimensä veroinen ja mikä parasta, sokerimönjän voi kuorinnan jälkeen huoletta syödä. Kyllä, syötävän hyvä ei ole tässä tapauksessa ainoastaan kielikuva. Valmistusainelista on lyhykäinen, sokeria, jojobaöljyä sekä vegaanista väriainetta. Vaaleanpunainen mönjä muistuttaa ulkonäöltään lähinnä marmeladikarkkeja ja tuoksu on todella taivaallinen. Ja niin ovat huuletkin käsittelyn jälkeen. Tämän huulikuorintaskeptikon lienee pakko kääntää kelkkansa ja myöntää, että tämä todella toimii.

Tekisi mieli käydä kokeeksi ostamassa myös suklainen versio samasta tuotteesta. Mutta eihän ihminen todellakaan tarvitse kahta huulikuorintaa, eihän? Vai enkö vain tiedä sitä vielä?

www.lush.fi

6 kommenttia:

 1. Ehkä pussailukaveri tykkää enempi suklaasta? Kannattaa varmuuden vuoksi kuljettaa molempia mukana.:)

  VastaaPoista
 2. Olen ehdottoman samaa mieltä tästä. Enhän voi ottaa sitä riskiä, että pussailukaveri tosiaan on enemmän suklaa- kuin purkkatyyppiä. :D

  VastaaPoista
 3. Kavin eilen Lushin liikkeessa naita ihastelemassa kun muistit etta aiemmin mainitsin mutta viela pystyin vastustamaan kiusausta!

  Oletkos muuten testaillut niita palashampoita? Niita minun tekis erityisesti mieli kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Miltä toi maistui?

  Tosin mitä jos huulissa on kuollutta ihosolukkoa, joka poistuu samalla kuorittaessa ja maiskutellessa?! Hui!

  Ehkis tänne vaan namit nameina ja kuorinnat kuorintoina, vaikka onhan se tarpeellinen ominaisuus, ettei aiheudu vaaraa, mikäli ( , jos, ja kun ) ainetta eksyy suun sisäpuolelle :)

  VastaaPoista
 5. onko tosiaan hyvä? sanotaanko siinä mitään sopivuudesta extraherkille huulille?

  täällä nimittäin yksi joka on monta vuotta etsinyt hyvää kuorintavoidetta!

  VastaaPoista
 6. Elli, palashampoita en ole ehtinyt testailla vaikka niiden huumaava tuoksu vetääkin puoleensa. Olen vähän skeptinen ihan käytännön toimivuuden kanssa ja etenkin kiireisenä ja väsyneenä en ole halunnut vielä puljata jonkun uuden kummallisuuden kanssa jonka käyttöön en ole tottunut. :D

  Jalouse, tuo maistuu lähinnä sokeriselta purukumilta, erittäin makealta, vähän marmeladiselta.

  Kärty, ei tuossa varsinaisesti erikseen mainita herkälle sopivuudesta mutta veikkaan, että tämän puhtaampia raaka-aineita on vaikea löytää. Mukana ei ole mitään ylimääräistä mikä ärsyttäisi huulia tai herkkää ihoa muutenkaan ja väriainekin oli luonnontuote ja vegaaninen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!