20100604

pehmeä elämä ja pesuohjeita

Pandan uutuussuklaa tarttui eilen mukaan kauppareissulta. Maha tuntuu muksivan minua imakasti nivusiin samantien jos mainitaankin sana suklaa tai keksi, jäätelöstä puhumattakaan. Päätimme siis testata persikkaisen uutuuden aamukahvin kera.Maku oli erittäin persikkainen, ehkä vähän liiankin. Jäin kaipaamaan vähän keveyttä mutta myönnän ettei tämän syöminen kyllä mitään ongelmia tuota. Eniten ilahdutti takaosan teksti jossa luvataan ettei elämä voi olla pehmeämpää. Maku on todellakin pehmeä. Ja elämä myös tällaisina aamuina.

***

Miksi hitossa liimatuubissa on pesuohjeet?

12 kommenttia:

 1. Mistä tuota persikkaa vielä löytää? Se on ollut suosikkini jo, mitä, pari vuotta? Tämän kevään aikana en vain enää ole löytänyt mistään. Tosin tulee käytyä yleensä samoissa kaupoissa, mutta olen olettanut, että valmistus olisi vain jo lopetettu.

  VastaaPoista
 2. Haa, minä luulin sen olevan joku uutuus. *naur* Lidlistä tarttui mukaan. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/6/10 15:12

  Veikkaan liimatuubissa olevan pesuohjeen olevan vaatteita varten - jos esimerkiksi lapsilla menee liimaa hihaan niin tuossa lämpötilassa pitäisi irrota :)

  VastaaPoista
 4. Ano, samaa mietin itsekin ensin mutta tuossa lukee nimenomaan, että pesun_kestävä_ ja tuo 30 astetta. Olisi jotenkin nurinkurista jos se lähtisi siinä lämpötilassa pois. :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/6/10 18:52

  Hm, pesun kestävää 30 asteseen. On kyllä ihmellinen ilmoitus / varoitus.
  Ai mutta tosiaan, jos askartelee jotain jota pitää puhdistaa vedellä niin tietää ettei käytä liian lämmintä vettä, olisikohan?

  Tuo peach suklaa..NAM! Nyt tekee mieli.. pari vuotta sitä on markkinoilla ollut. Onneksi se ei jäänyt kausituotteeksi, kuten Maraboun mansikka suklaa jonka perään vieläkin itken :(

  VastaaPoista
 6. Haha, what the hell nuo pesuohjeet!!!

  VastaaPoista
 7. Tuo anonyymin jälkimmäinen selitys kuulostaa tähän mennessä parhaalta mutta on tämä aika mysteeri silti. :D

  VastaaPoista
 8. Ja niin, minä onnistun myös aina koukuttumaan kausituotteisiin. Harmittaa ihan älyttömästi, että moni kosteusvoide, juoma ja ties mikä on vain hetken saatavilla ja minä tietysti etunenässä ostamassa uutuuksia. :D Nimim. Cappuccino-pepsiä ja Acon Apple-Vanillaa kaivaten.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi5/6/10 19:40

  On olemassa kangasliimaa, joka on tarkoitettu kankaan liimaamisen. Eli tuo liima kestää sen kolmeskympis pesemisen, muttei enemmäs. Sama liima kylläki käy ihan normaaliinkin liimaukseen kankaan lisäks.

  VastaaPoista
 10. Ano, varmasti onkin olemassa ihan siihen hommaan tarkoitettua kangasliimaa mutta tämä kyseinen tuubi on meiltä hakutoimistosta ihan toimistotarvikeosastolta. :D En lähtisi kyllä tuolla paperiliimapuikolla liimaamaan kangasta enkä välttämättä paperiakaan jos sen pitää todella kestää jotain, pesemisestä nyt herranjestas puhumattakaan. *naur*

  VastaaPoista
 11. Onko tuubin mysteeri selvinnut?

  VastaaPoista
 12. No ei kyllä vielä. Pitäisiköhän tätä ihan tiedustella valmistajalta? :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!