20100630

pala kerrallaan

Eilisen mylläkän ja avautumisen jäljiltä olikin loppujen lopuksi aika tyyni olo tänään. P keitti aamulla kahvia ja minä aloin marssia pystypäin kohti ratkaistavia ongelmia.

Pala kerrallaan on hyvä lähteä liikkeelle. Puoliltaöin olin asentanut tarvitsemani ohjelman P:n koneelle. Aamulla pakkasin mukaan reittioppaan kartan, kaksi mandariinia, tulostetun graafisen ohjeistuksen sekä vesipulloni ja suuntasin kohti aurinkoista Otaniemeä.

Palaveri oli lämmin ja avoin. On mukava saada kasvot nimille kun yhteistyötä lienee tiedossa tulevaisuudessakin. Minulla on kuulemma homma hanskassa. Lähdin tyytyväisin mielin ja kävin ostamassa matkaevääksi valkosuklaavadelmajäätelön.

Päästyäni töihin siirsin ensitöikseni huomisen hammaslääkärini elokuulle. Nipistin siis tämän illan lisäksi huomisen aamupäivän lisäaikaa jäljessä laahavalle työprojektille josta hermoilin eilen. P joutuu siis tänään evakkoon koneeltaan mutta se ei kuulemma haittaa, pääsee koeajamaan miniläppärini sillä aikaa. Lienee odotellut sopivaa tilaisuutta tähän jo aiemmin.

Yhdeltä on palaveri, jonka jälkeen minun pitäisi tietää mitä heinäkuussa tapahtuu ja sähköpostilaatikossa odottaa julistepohjia. Maailma näyttää pikkuhiljaa kirkastuvan jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!