20100609

let there be light

Tästä on haaveiltu jo jonkin aikaa. Alunperin ideaan törmäsin ihanan Pisarapilven blogissa ja sittemmin myös Varpusella. Nyt olen sitten törkeästi anastanut tämän idean ja sellainen löytyy meiltäkin, vähän erilaisena väriversiona tosin. Suurkiitos inspiraationlähteille, olen ihan rakastunut tähän. Oranssi yksinäinen johto sai tarkoituksella erilaisen lampun. Työhuone odottaa vielä omaa mustavalkoversiotaan, sinne lienee tulossa mustiin johtoihin kirkkaita lamppuja ja yhteen valkoiseen maitolasinen.


Mikään ei ole niin hauskaa kuin tallentaa myös making of -kuvia sisustusprojekteista. Näin siis tehtiin kyseinen olohuoneen valaisin. Tai siis P teki. Minä toimin vain piällysmiehenä.


5 kommenttia:

 1. Ei hitsi, ihan mahtavan näköinen lamppu! Kiitos inspiksestä ;)

  VastaaPoista
 2. Heräsi muutama kysymys:
  - Onko toi kovinkaan sähköturvallinen ratkaisu?
  - Eikö toi ala näkymään jo sähkölaskussa?

  Varsin kivannäköinen systeemi kyllä sinänsä.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, tykkään itsekin suuresti.

  Sähköturvallisuus on kyllä konsultoitu etukäteen ja kunnossa. Sähkölaskua odotellaan vielä. ;) Mutta toisaalta saman laskun saisi aikaiseksi ripottelemalla monta valaisinta ympäriinsä. Ja käytössähän ovat tietenkin energiansäästölamput. :)

  VastaaPoista
 4. Jos ja kun sähköturvallisuus on kondiksessa, niin siinä tapauksessa pitää kyllä harkita vähän vastaavan duunaamista itsekin. Nyt pitäis vaan vielä miettiä että minne. x)

  VastaaPoista
 5. Aamukaksi, mä odotan sitten kuvia siitä kans! :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!