20100616

koko olohuoneen täyttävä tuoksu

Pahvilaatikko ei ollut millään tavalla massiivinen mutta sen tuoksu oli kyllä sitäkin huumaavampi. P oli kurkannut paketin sisään ja koko olohuone tuoksui aivan taivaalliselta. Paketin saapumisesta mainitsinkin täällä ja vasta nyt pääsin hiljattain syventymään paremmin sen sisältöön.
Lushilta lähetetty laatikko sisälsi ihania hemmotteluasioita sekä erittäin tarpeeseen tulevan kosteusvoiteen. Olen suoraan sanoen aivan mykkyrällä näistä enkä vähiten superturhakkeelta hyvässä, prinsessaleikkimielessä tuntuvasta Bubblegum-huulikuorinnasta jonka voi lopuksi syödä. Voi hyvä luoja mikä keksintö. <3
Créme Anglaise näyttää nimensä veroisesti erittäin kermaiselta ja hippimiehen kuvalla varustetun Happy Hippy -suihkugeelin tuoksuna on huumaava greippi. Ihaniin tuoksuihin helposti koukuttuvana nämä ovat kuin tehtyjä minulle. Purnukoiden lisäksi laatikosta kuoriutui myös Stepping Stone -jalkakuorintaa, Therapy-hierontapala  sekä sitruunaista Sandstone-saippuaa jonka luvataan myös kuorivan bikinikuntoon.

Otan ihanuudet jo tänään käyttöön. Jonkinlainen raportti lienee luvassa jos ikinä pääsen kylpyhuoneesta enää ulos. Saatan vain jäädä sinne lillumaan upeaan tuoksuun.

2 kommenttia:

  1. Siis mitä! Saako sen syödä! Meinasin ihan ostaaostaa sitä härdelliä tässä kerran kun tilailin, mutta jätin väliin. Tämä muuttaa asioita. Kosmetiikkavälipalaa tänneheti!

    VastaaPoista
  2. Jep, itsekin olin ihan öönä ensin, että mitä ihmettä. Kyseinen sokerimössö on siis syötävää ja raporttia käytöstä tulossa ihan piakkoin muutenkin. Kerron sitten vielä lisää. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!