20100602

koivuja työpöydällä ja vähän lattiallakin

Työn alla on taas uutta projektia. Tässä mennään tavallaan vähän perse edellä puuhun mutta ei se mitään niin kauan kun on hauskaa. Lattia on täynnä koivunlehtiä ja maaliroiskeita. Pöydällä lojuu iso kasa luonnoksia ja ajatuksia. Päässä pyörii halkoja ja kantoja, lehtiruoteja ja rungon kuvioita.7 kommenttia:

 1. Hienoilta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Koivu on ehkä kauneinta ikinä, joka sopii niin väreiltään, muodoltaan kuin materiaaliltaan suomalaiseen mentaliteettiin. Ulkomailta tullessa on aina hyvä nähdä koivu täydessä lehdessä, tulee koti-olo. :)

  VastaaPoista
 3. ps. Bloglovinin kautta seuratessa on ainakin Safarilla se ongelma, että kommentointi nollaa oikean alareunan blogilistauksen, koska kommentointi päivittää sivun. Olisiko mahdollista saada pop up-ikkunaa kommentointiin? :)

  VastaaPoista
 4. Ai että nuo alimmat koivut on hienoja!

  VastaaPoista
 5. Paapii, kiitoksia.

  Hauwerine, jaan tämän fiiliksen kanssasi. Koivuissa on todellakin jotain suomalaista ja tässä kyseissä työprojektissa ollaankin jalat maassa ja kotimaisia viimeisen päälle. Sopivat hyvin mukaan nämä rungot. Vilkuilen kommenttiasiaa tänään kun ehdin, kiitos huomautuksesta. :)

  Riikka, kiitos, lähdin hakemaan erilaisia tapoja toteuttaa koivumetsää. Saa nähdä mihin tästä vielä päädytään. :D

  VastaaPoista
 6. toivon syvästi, ettei maanvetovoima tartu prinsessa mahaan ja vedä teitä puusta alas!

  koivu=kesä <3

  VastaaPoista
 7. Kärty, toivottavasti ei. Ihan pelkkä vetovoimakin alkaa jo tuntua tämänkokoisen möhkälemahan kanssa. :D

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!