20100629

kesän parhaat kengätOlin jo iskenyt silmäni alkukeväästä eräisiin balleriinoihin. Mustiin, vähän rypytettyihin jotka olivat täydelliset jalassa. Kävin pariinkin kertaan vilkuilemassa mutta aina iski pihiys ja jätin ihanuudet hyllyyn. Sitten kesä saapui ryminällä, hyvä kun ehti selkänsä kääntää kun puut olivat jo lehdessä. Ja minä olin ilman kesäkenkiä.

Suurin osa kengistä oli liian kolhoja ja kuumia helteeseen. Osa enemmänkin sporttisia lenkkareita joilla ei ole mitään tekemistä hameiden tai hauskojen toppien kanssa. Osa taas sydän verta vuotaen poissuljettuja korkoineen. Oli pakko myöntää etten enää pysty niin sutjakkaasti mahani kanssa kipittämään julmetuilla koroilla, jotain matalaa oli siis saatava.

Arvaapa oliko niistä enää kokoja jäljellä. Niistä kauan jo kuolatuista. No eipä ollut ei.

Ajattelin että hätäkös tässä. Kaupunkihan on täynnä simppeleitä mustia balleriinoja. Vaan voi luoja ei todellakaan ole. Ei kertakaikkiaan. Kiersin jokaikisen keskustan kenkäkaupan ja muutaman muunkin. Joko hintaa oli roimasti liikaa tai kengät väärän väriset. Valkoinen nyt vain ei ole mikään vaihtoehto kesäpölyisille kaduille.

Välissä ehdin jo ostaa varavaihtoehdotkin. Mutta myönnettävä on, että ei näitä voi laittaa kaiken kanssa vaikka olisivat kuinka söpöt. Tarvitsin yhden mustat perusballerinat. Sellaiset jotka sopivat minne vain. Ja mielellään tietenkin muuhunkin tyyliini.

Onneksi on ebay! Nämä asukuvissakin jo moneen kertaan näkyneet ihanuudet ovat ehdottomasti tämän kesän parhaat kengät. Niissä on tarpeeksi jujua jotta ne näyttävät mielenkiintoisilta mutta ne ovat myös tarpeeksi perusballerinat jotta ne sopivat asuun kuin asuun. Ne ovat täydellisen kokoiset, mukavat jalassa ja ne eivät maksaneet juuri mitään.

1 kommentti:

  1. Ballerinoja lahdin itsekin etsimaan - nyt on kahden uudet tennarit...

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!