20100607

jännitys tiivistyy

Olen herännyt 5.30 ehtiäkseni seitsemäksi töihin. Istun juomassa pikaista aamukahvia ja muistan miltä minusta tuntui mennä valintakokeisiin. Muistan kuinka en saanut syötyä aamulla mitään kun minua jännitti niin. Kassi täynnä kokeissa tarvittavaa tavaraa olen sukeltanut koulurakennuksen syövereihin hame tutisten. Miten huonosti sitä nukkuikaan silloin vuosia sitten ennen tätä maanantaita.

Enpä olisi uskonut silloin valintakokeisiin kutosen ratikalla matkatessani, että jonain päivänä jännitän hakijoiden puolesta ja menen kyseisiin kokeisiin valvojien valvojaksi. Saati että samaan aikaan on mahassa pieni matkustaja joka pitää huolen yöunien vähyydestä nyt kun ne eivät enää valintakokeista herpaannu.

Tervetuloa hakijat, tulen ala-aulaan vastaan. Hyvin se menee!

2 kommenttia:

  1. Suht uutena lukijana bongasin sut vauvasta.. ihan oli pakko tämä tuoda ilmi :D Onnellista loppuodotusta ja erityisesti voimia vauva-arkeen!
    Olisi muuten kiva lukea sun omia ajatuksia erilaisista elämäntavoista vauvan kanssa tai tarkoitan kai, että miten kuvittelet ja toivot teidän elämän menevän vauvan kanssa..? Myöhemmin voit vertailla mikä meni ja mikä ei mennyt niinkuin toivoit. :)

    VastaaPoista
  2. Hei, tervetuloa, mukava saada uusia lukijoita. Vauvalehdestä odottelen edelleen omaa kappaletta, moni onkin ehtinyt jo bongata sen. :D

    Kiitoksia tsemppauksesta odotukseen. Vauvapohdintoja onkin varmaan ihan tässä pian luvassa kunhan tämä valintakoeviikko on ohi. Nyt tuntuu siltä, että aivot ovat yhtä puuroa eivätkä sanat oikein tule ulos niinkuin haluaisin. Noin muutenkin on mukava saada toiveita ja palautetta juttujen suhteen. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!