20100606

ainoa sydän limbo

Aurinkoisella Annankadulla majailee jotain aivan mahtavaa. Korkean ikkunan edessä on koukeroisia puutarhatuoleja ja ovessa komeilee punainen sydän. Sisältä pilkottaa jo vaikka mitä ihanaa. Tämä on Limbo!
Kapean ja korkean oven takaa avautuu mieletön aikuisten karkkikauppa, kuten tiskin takana iloisena häärivä Riikka nauraen toteaa. Joka suunnassa on jotain ihanaa. Korut ovat valloittaneet yhden seinän kokonaan, vaatrekit toisen. Koirillekin löytyy jotain. Pieniä suunnittelijoita, suurella sydämellä tehtyjä tuotteita. Ihanan lämminhenkinen ilmapiiri. Ja nyt myös ainoa-koruja.
Minun täytyy varmasti tulla joku päivä itsekin shoppailemaan. Limbo löytyy Annankatu 13:sta ja on auki arkisin yhdestätoista kuuteen ja lauantaisin yhdestätoista neljään.
Valikoimasta löytyy niin vaatteita kuin korujakin. Käsilaukkuja, pussukoita, hiuskoristeita ja korvakoruja. Riipuksia ja röyhelöitä. Sovituskopit ovat ylellistä kultaa ja suuri ikkuna valaisee saa koko putiikin kylpemään auringossa.
Lisätietoja osoitteesta: www.limbo.fi

4 kommenttia:

  1. näyttääpä ihanalle kaupalle :D tuolla pitänee pistäytyä seuraavalla helsinginreissulla.. :D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ehdottomasti piipahtaa, silmänruokaa on riittämiin ja minulla oli ainakin suuria vaikeuksia päästä ostamatta mitään ulos. :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!