20100518

työpöydällä nyt ja työpöydällä seuraavaksi

Työpöydällä nyt. Konkreettisessa mielessä harvinaisen vähän, päässä ja koneen sisuksissa hieman enemmän. Työkirjan sivuilla luonnoksia joista ei saa vielä puhua.

Kun menee yhdeksään töihin, ehtii kummasti tehdä aamulla muita töitä vain päästäkseen sitten kahdesta kolmeen luikahtamaan kolmanteen hommaan josta voi sitten jaksaessaan palata takaisin sinne yhdeksältä alkaneeseen. Tärkein ja kantavin osa tätä logistiikkaa on tietenkin kahvi jonka kotona voi vielä nauttia oranssista mukista.

Sulassa sovussa aamiaisviinirypäleet ja Luis Royo erään tatuointiasiakkaan jäljiltä. iPod odottaa kiltisti uutta musiikkia ja aiemmin taitetun kutsun luonnos on jäänyt lojumaan. Vessapaperi väijyy allergiakohtauksen hyökkäystä ja koneella on auki taitto-ohjelma, photoshop ja miljoona pientä ikkunaa.
***

Kohta pakkaan tavarani ja lähden töihin viimeistelemään valintakoevalvojien koulutusta. Haen dekaanilta eräitä allekirjoituksia ja hoidan muutaman muun asian. Sitä ennen täytyy vielä lähettää erään kutsun nettiversio. Mukaan töihin lähtee uuteen kotiin mallailtavaksi muuttava bambitaulu ja jos vain aika riittää, se uudella musiikilla kyllästetty iPod. Kahdeltatoista onkin sitten vuorossa jo muuta ohjelmaa.4 kommenttia:

 1. Mieletön taulu! Söpö ja samalla niin päheä. Mua kans vähän kuolatuttaa(on se sana) nuo kaikki kynäpurkit ja taiteilukrääsä. Milloinkohan sitä itse taas uskaltaisi luoda...

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia, toivottavasti taulu on nyt löytänyt kodinkin itselleen. Itse olen ainakin huomannut, että luomisen esteenä on usein vain oma päänsisäinen rima. Joskus pitää vain heittäytyä lopputuloksesta välittämättä ja katsoa mieluummin miltä matkalla tuntuu. :)

  VastaaPoista
 3. Bambi ei vielä päässyt seinälle, mutta sain bussimatkalla uuden vision sijainnista. Tiimarista löysin minuuttia ennen bussin lähtöä minikokoisen maalaustelineen, joka kyllä ehkä vaatii pientä tuunaamista, jotta saan taulun haluamaani asentoon.

  Ja täytyy sitä vielä seinällekin mallata :)

  Tässä kuvaa:
  http://aiccu.1g.fi/kuvat/UGMisc/Matinkyl%E4/Bambi.jpg/full

  VastaaPoista
 4. Aikku, ooh, tuo näyttää muuten aika perhanan hyvältä noinkin! Jään odottelemaan lopputulosta mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!