20100505

täällä eikä S-marketin eteisessä

"Käyhän sie tuonne nurkkaan kun siun syytäshän tämä on, että täällä ollaan", sanoi ultrakätilö ensisanoikseen tulevalle isukille. Räväkkä täti pohdiskeli myös tatuointini mahdollista kohtaloa ja kyseli, että joko tuntuu liikkeitä mahassa.

Kaikki kammiot ja läpät olivat oikeilla paikoilla, munuaisia myöten. Ihmettelin ääneen, että miten hitossa ne kaikki sieltä oikein tunnistaa niin kätilö tuumasi vain, että sen takia tätä kahtotaan täällä eikä missään S-marketin eteisessä. Kyllä ne kuulemma oppii kun päivät pitkät pyörittelee.

Kovin on vilkas koipeliini mahassa ja äitinsä nenä on kuulemma tulossa. Koivet tulevat näemmä isältä, äiti kun on kääpiömallia eikä mitenkään voi olla mallina noin pitkille luille.  

"En minä sieltä mittään vikkaa löydä, oliko teillä jotain kysyttävää?" Oli kuulemma eilen joku englantia puhuva isä varovasti tiedustellut, että onko siellä he vai person. Meillä on kuulemma persoona kun on kerran pimpsaloorakin selkeästi näkyvissä.

Että pientä rimpsrempsaa tässä sitten odotellaan. ♥
 

13 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja mainio kätilö ultrassa!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/5/10 12:55

  aww pikkuinen prinsessa :--) mun sisko sai just joulun alla kans tyttelin. se on hurmannut vaatimattomasti vain koko suvun ja lähipiirin tähän mennessä :D ihana seurata tätä sun odotusta, ihana ja kamala koska mun oma vauvakuumeni (vielä melko olematon, onneksi..) nousee pikkuhiljaa. jos nyt jonkun vuoden tässä vielä.. :D

  VastaaPoista
 3. Siisti kätilö :D ja rimpsrempsat rules! Onnea..

  VastaaPoista
 4. Mahtava kätilö :D Onnea ja voimia odotukseen :)

  VastaaPoista
 5. Juu, rimpsempsat on tosi jees! Hurjasti tsemppiä odotukseen :)

  VastaaPoista
 6. Eeeehehehehehe, mä haluun nähdä sen S-marketin eteisen jossa noita tehdään! Mainio kätilö. Hii ja rimpsrempsat on pop!

  VastaaPoista
 7. Onnea vielä jos en ole aikaisemmin ollut hereillä:) Ihanaa saada prinsessa, meitin esikoinenkin on ja tykkään että järjestys on hyvä,isosisko pelastaa päivän?
  Appiukko sanoi kauniisti että eiköhän tänne yksi rakopylly mahu? (mun mielestä se oli kauniisti sanottu,kun normaalisti hän ei kommentoi mitään...)
  Nauti odotuksesta!

  VastaaPoista
 8. :D Huippu kätilö!

  Hyvää odotusta rimpsessan kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Haha, vähän hauskoja juttuja kätilöllä! Onnea prinsessalupauksesta! :)

  VastaaPoista
 10. Nauran täällä ihan vedet silmissä. Voi mahoton mitä juttua, ihana täti:D

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia onnitteluista ja tsempeistä. Tulevat harmaampia päiviä lämmittämään vielä paljon.

  Kätilö oli aivan mahtava poikkeus jotenkin järjestään vähän laulavalla nuotilla lässyttäviin täteihin, jotka sinänsä ovat tietenkin ihan ok mutta tuntuvat näin minun näkökulmastani aivan vähän koomisilta. Lisää tällaisia reteitä mammoja!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!