20100510

painajaisia ja nimipäiviä

Ensin näin painajaista jossa oli paha olla. Huusin haluavani herätä. Hoin unessa vastaan käveleville henkilöille haluavani herätä ja soitin vielä vanhasta lankapuhelimesta P:llekin josko hän olisi voinut vastata ja herättää minut. Vastaantulijoiden kasvot vääristyivät taikinamaiseksi sotkuksi ja koska en silti ollut herännyt pyynnöistäni huolimatta, päätin hypätä ikkunasta. Liukastelin kylmälle kalliolle ikkunan takana kun uni vaihtui silmänräpäyksessä kuuman eroottiseksi erinäisine blondeineen. Ja sillä sekunnilla soi herätyskello. Kiitti vaan.

***

Laitoin töihin hätäisen viestin aamutoimien keskeltä, että olen kyllä tulossa, vähän myöhässä vain. Ja voin jäädä vaikka pidempäänkin tänään jos tarvetta on. Meillä on onneksi varsin liukuva työaika kunhan hommat tulee tehtyä. Esimieheni vastasi, että niin ensi maanantaina oli tarkoitus sun töihin mutta hyvä, että sulla on motivaatio kohdallaan, tervetuloa ensi viikolla.

***

Salamatkustajan nimiasiat ovat herättäneet paljon keskustelua. Rakkaalla sikiöllä on tietenkin monta nimeä. Mummu puhuu Plussasta (2+ on siis meidän koko perhe, hehheh), mummi Ellistä, osa ystävistäni Salkkarista, P välillä Sisukista ja minä käytän edelleen useimmiten termiä maha. Mikään näistä ei vastaa tulevaa oikeaa nimeä. Ei, ei edes se Maha.

Työnimi Elli herätti hilpeyttä tulevissa isovanhemmissa, P kun lyhensi sen vain "E":ksi sitaattien kera. Mummuuntuva äitini alkoi kuumeisesti pohtia, että mikä mahtaa tämä salaperäinen "E" olla ja oli kuulemma isäni kanssa lukenut almanakkaa läpi. Tein sitten eilen suuren paljastuksen ja kerroin, että tulevan neidin nimi ei tule alkamaan E:llä ja vinkkasin lukemaan nyt ne kaikki muut kirjaimet sieltä allakasta läpi.

Tänään äitini onnitteli minua tekstiviestitse nimipäiväni johdosta ja varalta myös mahaneitiä, JOS sillä sattuu olemaan tänään nimipäivä. Todella ovelaa.

3 kommenttia:

Kerro ihmeessä!