20100521

kuohuviiniä ja uutisia kuorissa

Satoja ja taas satoja aanelosia taitoin keskeltä kahtia ja laitoin kuoreen. Niin monta ikävää uutista, pientä ja ohutta kuorta. Sinne jäivät postipoikaa odottelemaan.

Niin monta liitettä, onnellisia uutisia, saapuu isossa kuoressa. Moni on jo soittanut etukäteen mutta on vain maltettava postiluukun kolahdukseen asti. Minä kuoritin niitä eilen melkein iltakymmeneen.

Nyt pitäisi vielä kehitellä jokin kuohuviininkaatoasu. Siis sellainen jossa näyttää siistiltä kun sitä tarjoilee valmistuville. Ei sellainen johon sitä voi kaataa ilman, että se näkyy. Tai oikeastaan, voisiko se kattaa varalta molemmat vaihtoehdot.

Siellä nyt juhlivat ne jotka joku vuosi odottivat tähän aikaan kuumeisesti kirjettä. Siellä juhlivat ne, joille joku pakkasi kaikki ne kymmenet paperit ja liitteet ja esitteet mukaan kuoreen. Siellä juhlivat ne ja me heidän kanssaan.

Ja sitten minä juoksen takaisin, kuorittamaan lisää hyviä uutisia.

2 kommenttia:

  1. Itsellä olisi varmaan kiusaus laittaa niihin ohuisiin kuoriin jotain kannustuslappuja. Että olet hyvä kuitenkin, vaikka et nyt sisään päässytkään.

    VastaaPoista
  2. Katja, kieltämättä minunkin tekisi mieli, tsempata ja kannustaa, kun muistaa itse millaista se on. Valitettavasti se on hallintolain vastaista toimintaa eikä kuorissa saa olla mitään ylimääräistä. Ei silloinkaan jos joku tuttu pääsee sisään ja haluaisi onnitella. Ylipäätään koko materiaali on supertietosuojatavaraa ja kaikki käytännöt materiaalin käsittelyyn varsin tiukat.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!