20100503

herkkusuun maanantaiaskartelut

Iso kasa jo paistettuja ja lakattuja leivonnaisia on odotellut koruosiaan pitkin laatikoita. Työhuoneen sisältökin on ehditty siirtää huoneesta toiseen ja kaikki tarvittavat osaset hukata moneen kertaan. Nyt pistin taas pitkästä aikaa töpinäksi ja levittäydyin leivoksineni pitkin pöytiä.

Rivikaupalla kakunpaloja odotteli liimauksen kuivumista. Löytyyköhän kaikille sopiva pari? Pakkauksiakin oli vino pino varastossa odottamassa. Hassua miten nopeasti sitä alkaa kaivaa kaavaa tekemiseen selkäytimen perukoilta. Kyllä näitä sen verran monta sataa (tuhattakin ehkä?) on tehty viime vuosina. Sormet muistavat vaikka pää ei aina perässä pysykään. Mieleen tulvii muistoja unettomista öistä ja muikeista myyjäispäivistä.

 Kermavaahdot, työvälineet ja rintanapit sulassa sovussa. Samassa kaaoksessa. Korulaatikot pursuavat tavaraa, pienenpieniä osia joista syntyy öisin ihmeitä. Tänä vuonna on vähän vähemmän myyjäisiä luvassa, salamatkustaja kun päätti tulla maailmaan juuri sesongin aikaan. Siksipä siis kevään ja kesän aikana myyjäistetään niin paljon kun ehditään ja katsotaan sitten joulun alla varmaan vain pienen pientä salamatkustajaa.

Sain minä sotkun lisäksi vähän jotain aikaankin. Ei mennyt pelkäksi pelleilyksi. Näistä lähtee osa taas matkaan Tamperetta kohti, toiset Turkuun ja osa viedään Taidehallin pikkuruiseen putiikkiin. Suurin osa jää odottelemaan ensi viikonlopun Ofeliaa. Muutama kääräistään kuoreen ja pistetään postitse uuteen kotiin. Joko sinulla on omasi?6 kommenttia:

 1. No ei ole :( paljos herkuilla on hintaa?

  VastaaPoista
 2. Herkkujen hinta vähän vaihtelee sen mukaan mikä herkku ja minkälainen koru on kyseessä. :)
  Lisäinfot löytyvät osoitteesta www.ainoa.fi/store

  VastaaPoista
 3. Ihania! Täytyykin käydä kurkkimassa tuota antamaasi osoitetta.. :)

  VastaaPoista
 4. Nuo on kyllä herkullisia!

  VastaaPoista
 5. Kurkkailkaa ihmeessä, nyt on hyvä hetki tilaillakin kun teen joka tapauksessa isompaa satsia. Tai sitten tervetuloa viikonloppuna Ofeliaan pyrähtämään. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!