20100519

ainoja ja jäätelöitä

Aino-jäätelöstä vastaava firma muisti joskus viime vuoden puolella kaikkia Ainoja nimipäiväonnitteluin. Kortti sisälsi mainoksen jostain silloin lanseeratusta uutuusmausta. Hauska ajatus mutta olisin melkein arvostanut enemmän vaikka jäätelölahjakorttia kortin mukana. Siinä olisi ollut jo ihan oikeasti ideaa kampanjalla. Aino-jäätelöä Ainoille.

Tämän allekirjoittaneen Ainon korut ja muut tuotteet kulkevat Ainoa-merkin alla. Koruista varmasti tunnetuimpia ovat erilaiset leivonnaiset muffineista kakunpaloihin. Kokemus on opettanut, että koruja pitää kuljetella milloin minnekin ja kaikkein näppärintä on pakata niitä muovisiin jäätelörasioihin. Ne ovat kevyitä, sopivan kokoisia ja mikä sopisikaan paremmin Ainoan herkkukorujen kuljetukseen kuin Aino-jäätelörasiat. Erään nettikeskustelun tiimoilta hain postista mojovan kasan kyseisiä laatikoita. Kiitoksia vain lahjoittajalle.
***

Tänään on ollut aika pitkä päivä. Raskas, mutkikas ja paperityöntäyteinen. Onneksi P ilahdutti Ainoa Ainon uutusmaulla. Tuli heti parempi mieli. Kyseinen lakritsijäätelö oli aivan syntisen hyvää, saakohan tätä oikeasti edes myydäkään. Taisin jäädä samantien koukkuun.
***

Ainoista aiemmin juttua myös täällä.

2 kommenttia:

  1. Hieno kiertokulku, ympyrä, tarina. Ainotlaatuinen. Hoh. Huikea vitsi.

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!