20100408

kiukkua ja kottaraisia

Miniläppärini, tuo mahtava masiina jota en ole pientä hipaisua lukuunottamatta päässyt käyttämään siitä huolimatta, että sen tilaaminen on aloitettu joulukuussa. Kone saapui Suomeen monen mutkan kautta helmikuun alussa ja hehkuttelin sitä täälläkin tässä postauksessa. Sitten kone lähtikin huoltoon melkein samantien. Siitä lisää täällä.

Korjatun koneen piti saapua yhdestoista maaliskuuta vaan eipä näkynyt eikä kuulunut. Huoltojoukoilta saapunut sähköposti pahoitteli asiaa ja kertoi koneen saapuvan 26. päivä maaliskuuta. Minulla lienee käytössä jokin erilainen kalenteri tai ajanlasku, kone nimittäin tuotiin tänään.

Eikä siinä vielä kaikki.

Se lähtee takaisin huoltoon samantien. Vekotin on koottu niin, että pieni muovikieleke sijaitsee koneen sisäpuolen sijasta sen ulkopuolella, jolloin akku ei mene kunnolla paikalleen. Sen korjaaminen on ruuvimeisselitaitoiselta noin kahden minuutin homma, harmi vaan että takuusyistä sitä ei voi tehdä itse. Joten tehdäänpä koneesta ensin huoltomääräys asiakaspalveluun soittaen, pakataan kone, odotellaan että lähettipalvelu soittaa, sopii kanssani ajan ja noutaa koneen, joku saa aikaiseksi hakea ruuvimeisselin, korjaa ongelman, soittaa lähettipalveluun joka hakee koneen, lähettipalvelu soittaa minulle ja sopii ajan jolloin koneen voi tuoda. Viimeksi huoltomääräyksen tekemisestä meni nelisen päivää siihen, että kone ylipäätään haettiin. Tällä kertaa en jaksa ottaa aikaa.

Olisi mukava päästä ihan vaan vaikka käyttämään sitä perkeleen rakkinetta joskus.

***

Mahan täydeltä kottaraisia. Vai variksiako lienevät?

6 kommenttia:

 1. HelvetinPerkele-tietokoneet tahtoo olla aika perkeleitä ajoittain. ilmeisesti koskee myös HelvetinPerkele-työntekijöitä. ;)

  VastaaPoista
 2. Aikku, joo näemmä. Alkaa mennä vähät hermot kieltämättä. :D

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä iso tuo maha viikkoihin nähden, tai jotenkin tuntuu siltä :)

  VastaaPoista
 4. Mamma, haa, munkin mielestä se on iso mutta kun ei oikein ole vertailukohtaa niin se ajatus on jäänyt vähän kesken. Toisaalta olen aika tasapaksun mallinen muutenkin ja mahan seudulta helposti leviävä joten elimistö ottaa tästä näemmä kaiken ilon irti. :D Herranjestas muistutan varmaan lähinnä valasta joskus heinä-elokuussa...

  VastaaPoista
 5. Aaargh! Multa olis jo pinna palanut. Olisin ostanut varmaan jo uuden tilalle.

  VastaaPoista
 6. May, joo kieltämättä alkaa olla hermot aika kireällä. Tänään sitten oli lähetti hakenut koneen meiltä ja kymmentä vaille neljä soitti huollosta kaveri, että "tää sun konees tuli just takas ilman mitään lappuja, että onks lähetti vahingossa tuonut". Että näin, voi aaaaaaarrrrgghhh tosiaankin. Lupasivat ensitöikseen maanantaina korjata sen.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!