20100403

hirviä ja haikeita ajatuksia

Tunnen itseni lapselliseksi (joo, kohtapuoliin olenkin tätä tietenkin) ja naurettavaksi kun lävistyskoruista luopuminen ottaa niin koville. Järki tietää, että ei niillä oikeasti ole mitään väliä vauva-arjessa mutta oma identiteetti rakentuu pienistä palasista ja nämä vuosikausia mukana olleet metallinpalat ovat tiukasti osa sitä. Nyt keskellä suurta identiteettimylläkkää sitä pitää kynsin hampain kiinni niistä pienistäkin murusista jotka vielä tunnistaa omakseen.

Jo pelkkä ajatuskin niiden pois ottamisesta saa minut tuntemaan itseni alastomaksi. Ensin mietin, että vaihtaisin vain pidemmät korut, bioplastiset ehkä joustavuutta tuomaan. Mutta se olisi vain sen hetken siirtämistä kun loppujen lopuksi ne on pois otettava kuitenkin kokonaan. "Voihan ne lävistää uudelleen." Nojoo, voihan ne. Se onkin sitten hieman eri asia, että haluanko niitä lävistettävän uudelleen. Onko se enää sama asia ja sehän sattuukin varmaan aivan saamaristi. :D

***

Salamatkustajan vaatekaappi saa jatkuvalla syötöllä lisäyksiä. Äitini on ostanut vinon pinon mintunvihreitä ja haaleilla pupuilla koristeltuja vaatteita.Täytyyhän tätä vähän kompensoida ja sitäpaitsi miten kukaan muka voi elää ilman sarvellista hirvihaalaria. Barbababoista ja jenkkiautoista nyt puhumattakaan.

9 kommenttia:

 1. Alimman kuvan vaatteet iskee eniten muhun :D

  VastaaPoista
 2. Riikka, huomasin muutenkin, että eniten on tuntunut kertyvän mustavalkoista ja harmaata, ainakin näin alkuun. :D P mietti myös, että jos se on tyttö autobodyn kohdalla siis. Minä sanoin, että mitä sitten. :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/4/10 17:32

  Heippa! Olen uusi vierailija blogissasi, mutta heti sattui "ajankohtaista" silmään. Lävistyksistä -poistin navasta korun kun maha rupesi raskaudesta pingottumaan liikaa. Ajattelin laittaa renkaan takasin sitten joskus. Nyt on poika vuoden ja napa on yhä korutta. Jotenkin ei enää sama fiilis... Mut huomaan että mietin uusia paikkoja! :)

  VastaaPoista
 4. ihana auto-body. mistä tommosia saa?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, tervetuloa. :) Minulla on noita koruja muutamassakin paikassa josta ne pitää poistaa joten saa nähdä miten käy. :D Olen vähän kallistumassa siihen suuntaan, etten tiedä haluanko niitä enää takaisin sitten. Naamassa nuo saavat killua kyllä ihan rauhassa vielä. :)

  Kaisu, kiitoksia, autobody on H&M Kidsiltä. :)

  VastaaPoista
 6. Rakastan Barbapörröä, sehän on se taiteellinen.

  VastaaPoista
 7. May, näin juuri! Barbapörrö on parhautta!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi6/5/10 16:47

  No, lävistyskipu on aika pientä verrattuna synnytykseen joka sekin on sulla edessä :D Niin sitä vaan kasvaa äitiyden myötä erisuuntaan kuin ennen ja poispäin itsekkyydestä ja minä-keskeisyydestä.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, totta tuokin, että edessä on varmasti kivuliaampiakin juttuja kuin lävistäminen. Ehkä eniten tarkoitin sitä, että yhden vielä voisikin laittaa uudelleen mutta jos aletaan puhua noin kymmenen hankalaan paikkaan laitettavan korun uusimisesta parantumisineen, on se vähän mutkikkaampi projekti. :D

  Noin muuten äitiyteen kasvamista tässä sekä tapahtuu, että odotellaan vielä lisääkin. Pikkuhiljaa, pala palalta rakentuu uusi identiteetti ja arvojärjestys. Ja saakin rakentua. Ainahan muutos mietityttää, positiivinenkin. Kiitos ajatuksista, ihanaa saada kommentteja, tukea, kannustuksia ja mietittävää. :)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!