20100331

sateisia päiviä

Pakkailen pikkuhiljaa unelmasormuksia. Kaikki jälleenmyyntiasiatkin ovat ihan retuperällä kummallisen väsymyksen ja kiireen keskellä. Tampereelle Vaudevilleen lähtee  tänään siis vino pino kermavaahtosormuksia ja leivoskoruja.Turkukin kaipaili omiaan jo. Kaikki tarvikkeet ovat hukassa huoneiden vaihdon jäljiltä joten homma etenee aika hitaanpuoleisesti.

Palkkaa ei näy eikä kuulu. Koska pääni on pelkkää juustoa nykyään, pirautin pomolleni varmistaakseni, että olihan palkkapäivä tämä viimeinen eikä esimerkiksi ensimmäinen. On se kuulemma viimeinen, en ollut ainoa jolta jäi palkat saamatta. Mainiota. Millähän sitä elelisi siihen asti, että asia selviää.

Ulkona on märkää ja lumisohjoista. Kengät kastuvat läpi alta aikayksikön enkä minä omista kumisaappaita. P tosin oli sitä mieltä, että kohta pitäisi omistaa. Kaikenmaailman metsässä rämpimistä varten.

Molemmissa silmäkulmissa on mojova finni ja Riesa päätti aamuhepulissaan silpoa minulta yhden varpaan oikein huolellisesti. Yli sentin vekki varpaassa verenvuotoineen ei muuten tunnu kovinkaan hehkeältä.

Taidan juoda vielä toisen kupin kahvia ennenkuin uskaltaudun mihinkään ihmisten ilmoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!