20100330

aamu

Nukkumaan päästiin todella myöhään ja heräsin ensimmäisen kerran 5:50. Kello oli soimassa seitsemältä joten vessaan ja sitten pää tyynyyn vaan takaisin niistämisen ja vissynjuomisen jälkeen. 6:02 alkoi Rukkanen repiä modeeminjohtoa. Liekö ollut kiireellistä sähköistä asiaa jollekulle. Nostin sen kylmästi ulos makuuhuoneesta ja suljin oven. Rukkasen siis, en modeemia. Takaisin nukkumaan, rentouta hampaat ja kiukkukasautunut niska. Ota hörppy vissyä janoon ja niistä nenä. 6:18 Riesa hyppää mahan päälle ja alkaa vaatia joko rapsuja, ruokaa tai mieluiten molempia. Ei auta. Kissa kainaloon ja makuuhuoneen ulkopuolelle. Vessakäynti ja takaisin sänkyyn. 6:20 alkaa hirveä kolina. Riesahan se siellä hyppii ovenkahvaan josko sesam aukeaisi ovi sinne mönkimään ja tunkemaan viiksiä nenään. 6:21 käyn irroittamassa ovenkahvan ulkopuolelta. Pää tyynyyn. 6:42 luovutan. En saa enää unta. Tai saisin varmaan, siinä seitsemän tienoilla kun kello soi.

Hyvää huomenta vaan teillekin.

2 kommenttia:

  1. Hahhaa, meillä on, erityisesti viikonloppuisin, sama homma koiran kanssa. Aluksi kuuluu oven takaa "iiiuuuuu..." ja muuta epämääräistä piippailua. Avaan oven, koira asettuu makkarin matolle, hetken on hiljaista. Samalla hetkellä kun olen nukahtamassa uudelleen, alkaa kovaääninen huokailu lattialla. Että jospa sitä aamiaista saisi. Mikäli "hienovaiset" huokailut ei tehoa, tullaan tökkimään kostealla nenällä poskea ja tarjoamaan tassua sängyn reunaa vasten. Tätä toistetaan niin kauan kunnes emäntä vääntäytyy peittojen ja tyynyjen alta ja suuntaa kohti keittiötä.
    Koira - Emäntä, 6 - 0!

    VastaaPoista
  2. Enne, :D meilläkin yleensä kissat voittavat kuusi-nolla mutta tänään oli pakko olla julma koska lupasin tuurata töissä hommissa joita en ole koskaan tehnyt, eli aika skarppina pitäisi olla. :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!