20100208

työtunteja ja -tunteita

Joten tämä vuosi lähtee pään sisällä kovin jähmeästi käyntiin. Tekemistä on vaikka millä mitalla mutta mieli ei ehdi mukaan. Tampere odottelee ötököitä ja leivonnaisia. Pöydällä on keskeneräinen mustekala ja pienen gargoylen alku. Huomenna tiedossa huippusalaisen aineiston hakua Hämeentieltä. Keskiviikkona ohjelmassa on mintunvihreitä logoja ja oma nettikauppakin kaipaisi pientä viilausta. Kaikki projektit ovat oikeasti ihania, ehkä se on jokin kevätmasennuksen poikanen joka tunkee mukaan. Ulkona on kasoittain lunta ja työhuoneessa on kasoittain tavaraa. Hankala aloittaa mitään kun ensin pitäisi siivota. Nyt ei mahdu luovuutta tavarakasojen väliin kuin pikkurippunen. Muutama tiistai-idea pyörii mielessä ja kahvi maistuu jostain syystä pahalta.

3 kommenttia:

 1. Jou, se reissuprokkis muuten peruuntui, tai siis toteutan sen Suomen kamaralla. Muistin juuri miten hullun vaikeaa istuminen oli edellisen piikityksen jälkeen ja tällä reissulla sitä olisi ollut edessä se melkein vuorokausi. :D joten jos sulla oli se heppu mielessä niin nakkaa s.postiin sen mesta. :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja jos kahvikin maistuu jo pahalta nii asiat on huonolla tolalla.. :/ Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Hauw, mä laitan sulle suositusta mailiin tulemaan. Jos minua joku tatskaa täällä Suomen kamaralla niin se on kyseinen kaveri. :)

  Ja juu, kahvi on jostain syystä tökkinyt viime aikoina. Liekö syynä joku vuosien mittaan kertynyt yliannostus vihdoin ja viimein...

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!