20100217

...

Ärsyttääkö teitäkin tällainen... Että kaikki lauseet loppuvat kasaan turhia pisteitä... Jostain syystä joillain ihmisillä tämä jää päälle... Ja sitten ihmetellään kun ei kukaan jaksa lukea loppuun asti... Kun on ihan normaalia tekstiä muuten... Mutta se pilataan näillä ihmepisteillä... Ihan kuin jäisi kesken kaikki.... Ajatukset...

7 kommenttia:

 1. ÄRSYTTÄÄ! etenkin tekstiviesteissä, kun oon laittanut vaikka kaverille viestin et heiheiheeei mennääks tänään salille vaiks afroon tai jotain? ja sitten se vastaa et joo... mennään vaan...

  !? tulee semmoinen vastenhakoinen ja väsyny fiilis, vihaan.

  VastaaPoista
 2. Minkä tahansa välimerkkien väärä tai liikakäyttö ärsyttää!!! Tämänkin lukisi aivan toisin jos käyttäisin lauseiden perässä pisteitä niinkuin pitäisikin!!!

  VastaaPoista
 3. Graaah :oDDD
  Oma paheeni. On kirjoittaa. Lyhyitä muka-intellektuelleja. No niitä lauseita, prhna.

  VastaaPoista
 4. Tuitui, olen samaa mieltä, pisteiden viljely tuo nimenomaan tuollaisen väsähtäneen tunnelman viesteihin. Etenkin tekstiviestissä.

  Aamukaksi, joo jaan myös muiden välimerkkien väärinkäytön aiheuttaman ärsytyksen. Ja totta, tästä tulisi täysin erilainen kuva jos sen olisi kirjoittanut kunnolla.

  May, tunnistan. Itseni siis. Tuostakin ajatuksesta. Varsin olen. Intellektuelli. Minäkin.

  VastaaPoista
 5. Pistepistepiste jää kyllä harmittavan helposti päälle. Mutta joskus ei vaan ole muuta tapaa. Ja lyhyet lauseet. Sorrun niihinkin. Toisinaan... :)

  VastaaPoista
 6. Pistetautinen ilmoittaa itsensä.
  Se tosiaan jää päälle ja sitten huomaa kirjoittavansa ties kuinka monta lausetta putkeen, joiden perässä on kolme pistettä vaikka se yksikin olisi oikein riittävä.

  VastaaPoista
 7. Niin totta. Samoin ärsyttää ylenpalttinen HUUTAMINEN, liialliset hymiökasat ;)))))) :D:D ja huutomerkkirivistöt !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!