20100111

vielä ehtii arvata!

Huomiseen iltaan asti on vielä aikaa arvailla, mitä salamyhkäistä olen saamassa. Voittajalle herkkuja, lisätiedot täällä.

Make me laugh!

4 kommenttia:

 1. Se on selkeästi sellainen vanha, valkoinen ja massiivinen vaatekomero josta voi avata tiensä ihan mihin vaan! Siitä pääsee esimerkiksi muffinimaahan, sekä itse pääsen sitä kautta vaivattomasti vailla veeärrää vihdoin sinne suuntaan! Ja tietysti se LENTÄÄ muuttokuormassa, tai oikestaan ihan itsekseen.

  VastaaPoista
 2. Lentämisestä tulee mieleen linnut. Ja täytetty riekko, jonka isäni on ripustanut eteisen kattoon. Toivon, että kyse ei ole sellaisesta, mutta toisaalta se ei ole koottava. Vaikka ehkä täyttämistäkin voisi kutsua kokoamiseksi. No, anyway, veikkaan sellaista valtavankokoista valkoista lipastoa, jossa on vähintään sata pientää laatikkoa ja yksi sen verran iso, että sinne voi laittaa ärsyttävän kissan miettimään käytöstään. Ja koska olen juuttunut tähän lentämiseen, toinen veikkaukseni on täydellinen (lentävä) matto, joka on mukava ja pehmoinen ja koottu palasista (jos se kokoaminenkin on nyt sitten pakko ottaa huomioon.) Sillä voi sitten arjen ärsyttäessä lähteä liitelemään mielikuvitusmaille saamaan uusia ideoita.

  VastaaPoista
 3. Mun oli pakko tulla kertomaan, että näin viime yönä unta, joten tiedän jo kuka antoi parhaimman vastauksen! Kunnianarvoisa raati (sinä ja P) oli valinnut voittajan. Eniten unessa ärsyttää se, etten kuollaksenikaan muista oikeaa vastausta arvoitukseen!!

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoinen design sänky ^^

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!