20100102

suunnitelmia

Taidan sittenkin sisustaa ensin. Ennenkuin työt taas hyökkäävät hyökyaallon lailla ja hukuttavat alleen kaiken muun. Unohtaa nyt ens alkuun kaikki muut kuviot ja keskittyä keskeneräiseen kotiin joka jää aina vähän jälkijunaan muiden ideoiden pyyhältäessä ohi. Ikinä ei ehdi ja silloin kun ehtii, ei jaksa. Aiemmin mainitsemani työhuoneen uudistuskaan ei sitten ihan sujunut suunnitelmien mukaan. Pakkasukko vaati osansa ja pöydän maalaaminen jäi toiseen kertaan.

Jos sitä sitten vain aloittaisi jostain toisesta päästä. Kauan kaivatusta kangastaulusta seinällä, keittiön kuiva-ainekaapin lasipurkeista ja poninaulakosta. Mustavalkokuvien kokoelmasta seinillä. Makuuhuoneen raivostuttavasta hyllystä eroon hankkiutumisesta, vaatevaraston raahaamisesta kirpputorille. Lääkekaappia kaipaa keittiö, mustia muovilaatikoita hyllyt työhuoneessa ja kirjansivuja pintaan muutamat uudelleensyntymiseen uskovat kenkälaatikot.

Olohuone odottaa verhoja ja työhuoneen seinätarra malttamattomana makaa vaatekasassa. Vaatehuone pitäisi järjestää ja kissojen kiipeilyasema päällystää sopivammalla värillä. Suuret pinkopohjat ovat kärsivällisimpiä, ne ovat odottaneet kuviaan jo monta muuttoa. Astiakaapissakin olisi vähän varaa vähentää, jättää vain ne kaikkein kauneimmat. Lehtikoteloita oi jos ois läjäpäin, näyttäisi varmaan eteinenkin mukavammalta. Pikkuvessan hyllyprojekti kuivui kokoon, kirjaimellisesti. Hylly oli aavistuksen liian suuri sitten kuitenkin. Lasipurkkeja on kasapäin, kun jaksaisi vain tehdä kasan etikettejä.

Voisin hyvällä omallatunnolla lomailla tammikuun ja pistää kotia uuteen uskoon. On sitten mukavampi uudelle puhtaalle pöydälle ne työtkin levittää. Ja kivasti sisustettuun kotiin muuallekin. Niitä kun olisi jo jonoksi asti.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta, niiiiiin tutulta. Ja koskapa en keksi, mistä päästä aloittaisin, istun koneella ja surffaan netissä. Se se vasta hyödyllistä onkin ;D

    VastaaPoista
  2. Vähän samaa vikaa on täällä havaittavissa. ;)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!