20100113

ratkiriemukkaita arvauksia

Ihanaa huomata, että a)blogilla on ylipäätään lukijoita, b)teillä on ihan hulvattomia juttuja. Vastaukset ja arvaukset salamyhkäisestä koottavasta valkoisesta olivat toinen toistaan vetävämpiä ja muutamat suorastaan huutavat allekirjoittaneen kommentointia.

Ensinnäkin kunniamaininta Maylle, joka bongasi jättämäni pikkuruisen vihjeen, eli tagin graafikon arki. Mietin, että huomaakohan sitä kukaan.

Kissat oli huomioitu ihastuttavan monessa vastauksessa. Hihittelin ääneen Inarin ajatukselle lipastojäähystä, etenkin Rukkasen ilme olisi varmasti näkemisen arvoinen. Karvakasat lähettävät paljon viiksekkäitä hurinaterveisiä kaikille teille kissat maininneille.

Lentäminen herätti näemmä ajatuksia myös. Lentävä matto olisi kieltämättä varsin näppärä, samoin lentäen saapuva vaatekaappi jolla pääsee mihin vaan. Me kun asumme kolmannessa kerroksessa, ei tarvitsisi kantaa portaita sitä painavaa kaappia. Taikakaappi tahi ei niin se painaa aivan varmasti ihan tuhottomasti.

Unta nähnyt Tiia on sitten velvoitettu paljastamaan pitikö unen voittaja paikkansa. Raati tosin pieneni hieman P:n ollessa töissä. Edustamme kattia kanssa. Eikun siis *krhm* kattien kanssa.

Ponin mainitseminen herätti hilpeyttä suuresti. Ei liene tarvetta perustella.

Miehen saaminen työhuoneeseen onkin varsinainen temppu. Divaani jäänee harkintaan siis. 

Lähellä ja kaukana pyörittiin, kaikille osallistujille iso kiitos. Olitte monen hetken hilpeä piristys ajatuksinenne. Täsmälleen oikeaan osui nimimerkki S, jolla tosin on sen verran sisäpiiritietoa, että joutunemme palkinnoksi käymään esimerkiksi kahvilla piakkoin. Ehdotan lisäbonukseksi browniesia tai muuta vastaavat kriteerit täyttävää leivonnaista.

Ehdottomasti kovaäänisimmän nauruun repeämisen aiheutti, ruusukkeen saa ja haluamansa palkinnon lunastaa kommentti, jossa arveltiin minun siis tilanneen jonkinlaisen: Applen tuunatun VALKOISEN hilavitkutin-kahvinkeitin-shiatsuhieroja-kissanleikittäjän?  

Onnea Hauwerine! (otathan yhteyttä, että saadaan palkinto postipojan matkaan)
Jaa niin mikä se valkoinen, graafikon arkeen liittyvä turhakeihanuus nyt sitten on? Suuri paljastus seuraa kun kotiudun kirpparilta, jonne olen juuri lähdössä viemään isoa kasaa myytävää kaapin perukoilta.

5 kommenttia:

 1. Oooh! Herkkujaaaaa!!! äxooäxoo!

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan osui uni oikeaan :o Nimeä en muistanut, mutta profiilikuva oli jäänyt alitajuntaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Lucky You :)

  VastaaPoista
 4. Poikaystäväni nosti kerran kiukuttelevan sisarenpoikansa keittiön puulaatikkoon ja uhkasi laittaa luukun kiinni. Pojan ilme oli vähän aikaa maksun arvoinen, sitten tuli itku.

  Kun minä kiukuttelen tai kissailen liikaa, minua uhataan taloyhtiön pesutuvasta löytyvällä komerolla. Sen ovessa on iso lappu "VAROITUS, hyönteismyrkkyä sisällä". Ajatus auttaa yleensä rauhoittumaan :D

  VastaaPoista
 5. Hauwerine, onnea onnea! Pistetään postipojan mukaan herkkuja!

  Tiia, varsinainen meedio olet!

  Inari, se yllätysmomentti on yllättävän (heheh) toimiva, niin lapsilla kuin eläimilläkin tarvittaessa. Hyönteismyrkkyvaroituskyltti kuulostaa tosin melkoisen toimivalta sekin. ;)

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!