20100103

prinssejä ja timantteja

Etsintäkuulutus!
Pitäähän prinsessalla timantteja olla! Kaikki vihjeet timanttiheijastimesta, tiedätkö sellaisesta ommellusta ihanasta, otetaan vastaan. Googlailu ei oikein tuota tulosta ja sellainen on nyt vain saatava! Vinkit ostopaikasta tai tekijäksi ilmoittautumiset joko kommenttiboksiin tahi mailitse. Tee minut ikionnelliseksi! Vaihdetaan myös riihikuivan sijaan halutessa esimerkiksi leivoskoruihin tai kermavaahtosormukseen.
***

Ostan hyvin harvoin nykyisin kynsilakkaa. En ole hurahtanut laajaan väriskaalaan enkä konadeihin vaan käytän lähinnä mustaa ja suklaanruskeaa. Suklaisesta enemmän juttua tässä postauksessa. Nyt löysin jotain, joka sopii tähän tiukkaan skaalaan. Orlyn hirvittävän kalliin ja hirvittävän ihanan lakan, jonka sävy kantaa vielä nimeä Prince Charming. Kruunukin tuli mukana. Enää ei puutu kuin yksisarvinen. Miksi se ei kuulu kauppaan mukaan, kysyn vaan?

1 kommentti:

  1. Heii ihan sattumalta löysin sun blogiin :) muttamutta; olen ommellut itselleni ja parille kaverilleni timanttiheijastimen jossa on pohjana suht paksua punaista huopaa ja päälle on ommeltu heijastinkangas johon on tikattu timanttikuviot :D voin laittaa siitä kuvan jos haluat (ei oikein nyt koulun koneelta onnistu) mutta jos kiinnostaa niin mun mailiosoite on: jade.h.93@hotmail.com :)
    P.S. leivoskorut kuulostaa kivalta :D

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!