20100105

peuroja ja oikeita aikoja

Aina välillä sitä on juuri oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan. Eräs JC:n peuratoppi on kutkutellut mieltäni koko syksyn mutta jäänyt sitten aina syystä tai toisesta hankkimatta. Bongasin samaisen topin täältäkin ja kävin itseasiassa kommentoimassakin, että näinköhän minun tuurillani näen enää vilaustakaan peurasta, oikeasta koosta puhumattakaan.

Kävin eilen shoppailemassa. JC:n myyjäkundi kiersi kanssani kaikki alekasat, varaston ja vaikka mitä läpi, eikä yhtään peuraa löytynyt. Paitsi kassan reunalta viikatun pinon alimmaisena yksi ainoa kappale juuri minun kokoani. Hintaakaan ei alennuksen jälkeen jäänyt juuri mitään.

Peurat olivat pinnalla myös ennen joulua, tai oikeastaan kyseessä on kyllä poro. Olin vaivihkaa vilkuillut Carlingsin upeita mainosjulisteita joissa Petteri Punakuonon kallolla on punainen hehkulamppu nenän paikalla ja sarvista roikkuu kulkusia. Hyvin harvoin ostan tai mietin edes julisteita joten yllätyin itsekin siitä, miten paljon kyseinen posteri minua puhutteli ja houkutteli.

Taistelin itseni kanssa, että kehtaisinko mennä kysymään voisiko yhden sellaisen saada vaikkapa joulun jälkeen. Kävin pariinkin kertaan keräämässä rohkeutta ovella mutta en saanut itsestäni irti kuitenkaan. Aatonaattona juoksin hakemaan valokuvausliikkeestä teettämäni joululahjat ja päätin siinä samalla kokeilla onneani. Myyjätyttö tikkaiden kanssa oli ilahtunut ja sanoi, että saat vaikka heti mukaan, aloin juuri vaihtaa näitä seuraaviin mainoksiin. Ja että, mukavaa, että menevät käyttöön eivätkä roskiin. Samainen juliste esiintyi tietenkin myös joulupostauksessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!