20100109

mustavalkoista kotiin

Kangaslöytöjen lisäksi löytyi muutakin. Shakkiruutukaakelein piristetty keittiö sai teemaan sopivat säilytyspurkit ja suihkepullon. Oivalsin purkit nähdessäni, että eihän kahvipurkkiin kahvia ole pakko laittaa. Juuri oli mielessä kaihertanut kuiva-aineiden järjestäminen siistimmin. Voi olla, että haen noita vielä muutaman lisää.

 
Äidin ostamat koristetyynyt löysivät vihdoin paikkansa olohuoneen sohvalta.


Ja kirpparilta kotiutui mahtava seinätarra käsittämättömään kahden euron hintaan. Eteisaulan ihmeellinen seinänpätkä näyttää paljon mukavammalta seinäkukkasineen.

10 kommenttia:

 1. Seinätarra on mahtava löytö!

  VastaaPoista
 2. Mä olin ihan epäuskoinen ensin, että voiko se oikeasti olla vain kaksi euroa. Oli se. Sitten mietin matkalla, että onkohan siinä naarmuja tai puuttuu osia tai jotain kun se oli rullalla. Ei ollut. Ihan käyttämätön mokoma. :)

  VastaaPoista
 3. Siis pointtihan on siinä, että niin kauan kun kahvipurkkiin laittaa jotain muuta kuin kahvia, sitä saa käyttää.

  http://agirlandanotebook.blogspot.com/2009/12/things-i-irrationally-dislike-part-1.html

  Kyllä, olen vastarannankiiski.

  VastaaPoista
 4. Inari, *ihantotalrepsääneen* Mä luinkin sun postauksen joskus aiemmin ja naureskelin jo silloin tuolle, että tarkoituksella säilyttää niissä jotain muuta. :D Lasketaanko jos Juhlamokan Sanna Annukka -boksissa on Presidenttiä?

  VastaaPoista
 5. Oih, mistä nuo kahvipurkit on? Pakko saada!!

  VastaaPoista
 6. Kahvipurkit ovat Kodin Ykkösen alesta. :)

  VastaaPoista
 7. Upeeta, upeeta ja vielä kerran upeeta. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, kiitoksia. Nyt on jotenkin käynyt tuuri viime aikoina sisustusostoksien suhteen. :)

  VastaaPoista
 9. Miten on pysynyt paikoillaan tuo seinätarra? Meinaan että saako kahdella eurolla todella laatua? :P Nämä http://designskins.fi/ ovat itsellä pysyneet hyvin mutta ovat vastaavasti hintavampiakin...

  VastaaPoista
 10. Itseasiassa se istuu siinä kuin liimattuna vaikka alla on röpelöinen lasikuitutapetti. Kaikki tarrat ovat meillä kestäneet yllättävän hyvin paikoissa kuin paikoissa. Olen vähän hämmentynyt, ajattelin etukäteen, että noh katsotaan kauanko ne kestävät.

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!