20100129

kiukuttaa

Jouduin perumaan. Kaikki palaverit tältä viikolta. Ei tässä kunnossa voi mihinkään lähteä. Ihmisiä tartuttamaan. Töitä olisi enemmän kuin ehtisi tehdä mutta vessaan kävelykin hengästyttää. Äiti auttoi eilen kyytimällä kirpparipöytää tyhjentämään ja tarjosi ruokaa. P on lämmin vieressä. Kissat kävivät moneen kertaan illalla tarkistamassa. Että olen varmasti ihan o ja k.

Sydän tykyttäen odottelen tullipostista lappua. Tänään posti toi jotain muuta. Enää en ole laitosapulainen. Nyt olen palkansaaja. Pahasta olosta huolimatta. Hymyilytti vähäsen.

Nyt ei näy enää lattiaa. Valkoisten liinojen alta. Pitäisi varmaan tiskatakin. Jos vain jaksaisi nousta ylös. Taidan ottaa sitten vain yhden mustaherukkajuoman lisää ja mönkiä takaisin peittojen alle. Potemaan jotta tämä olisi ohi mahdollisimman pian.

Kuka siirtäisi vain päästä paperille ne kaikki mintunvihreät ideat? Ilman, että joudun raahautumaan työhuoneen koneen ääreen.

2 kommenttia:

  1. Omalla kohdalla toimivin flunssalääke on ollut tuore inkivääri (maksaa vihannesosastolla muutaman kymmenen senttiä). Inkivääri viipaleiksi ja kuumaan veteen hautumaan, haudutetun teen voi maustaa vielä hunajalla jos inkiväärin oma aromi tuntuu liian extremeltä. Luonnon antibioottina avaa hengitysteitä, poistaa tukkoisuutta, lievittää särkyä ja tekee muitakin selittämättömiä taikatemppuja, suosittelen! =)

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Selittämättömät taikatemput kuulostavat hyvältä, itse alan onneksi jo tervehtyä, P potee vielä. Voisinkin kokeilla taikajuomaa häneen josko toimisi. :)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!