20091209

satunnaisia kommentteja

Myyjäisissä tapaa ison kasan ihmisiä lyhyessä ajassa. Suurin osa kommenteista on ihania mutta keskenään samanlaisia. Samat jutut sanasta sanaan. Mutta jotkut jäävät elämään ja mieleen.


"Sun kannattaisi tehdä kissatuotteita, ne myy paljon paremmin" Näin tokaisi vanhempi rouvasihminen silmälasejaan korjaten ja käveli nenä pystyssä pois ennenkuin ehdin sanoa, että jos rouva hyvä vilkaiset hieman tarkemmin, huomaat, että noin kaksi kolmasosaa tuotteistani on kissa-aiheisia.

P sai kuulla äimistyneesti esitetyn "ooksä OIKEESTI tehny nää NOILLA käsillä?!??"


"Voisiksä pakata tän sillee tosi nopeesti niin mä tuun maksamaan heti kun  pääsen tosta kaverista eroon?" Joulupukin apureita liikenteessä näemmä.

Pikkupoika luetteli äidille tarkasti mitkä kolme herkullista jääkaappimagneettia hän haluaisi. Äiti selitti kärsivällisesti, että eihän hän voi näyttää mitkä pojalle joululahjaksi ostetaan, lahjoja kun ovat. Pojan kääntäessä selkänsä äiti poimi ne tarkasti osoitellut ja minä pistin ne pakettiin.

Kaikkein parhaiten jäi mieleen eräs mamma, joka tuli kiireisen oloisena pöytäni luo, lykkäsi käteeni tulostetun paperin ja kysyi, onko sinulla tällaisia täällä myynnissä. Katsoin hetken täysin tyhjää raksuttaen, ennen kuin tajusin, että paperi oli nettisivuiltani tulostettu sivu eräästä paidasta. Joka on muuten täysin uniikkikappale ja joka minulla sattumalta oli mukana laukussa, ei vain ollut rekkiin asti ehtinyt vielä. Mammakin näytti aika äimistyneeltä kun kaivoin kyseisen paidan esiin. Meni kuulemma pojalle joululahjaksi.

Tervetuloa Vanhan myyjäisiin kommentoimaan, ostamaan ja tapaamaan. Hymyn saat varmasti kaupan päälle, oli kommentti sitten erikoinen tai moneen kertaan kuultu.

1 kommentti:

  1. Heippa, käyhän katsomassa tämä linkki:
    http://doodle.com/m5qymni6e5nvtky7

    Tää koskee siis sitä 21.12. minimiittiä, laita sinne, mikä aika sopii sulle. :_)

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!