20091231

raivostuttavia sanavalintoja

En voi sietää kun, tatuoinneista puhutaan sanalla leima. Se ei ole mikään leima, se ei lähde pois, eikä sitä tehdä leimasimella. Puhumattakaan vielä kammottavammasta keksinnöstä täppä. "Kun mulla on tää täppä olkapäässä." Täpäksi voisin juuri ja juuri luokitella pienen tussilla tehdyn pilkun. Tai Frendien Phoeben "maapallon tosi kaukaa katsottuna", mutta en mitään sen suurempaa. Yyh.

Leikkauksista puhuminen niin, että joudutaan puukon alle. Tai ylipäätään puukko-sanan käyttö tässä yhteydessä. "Saa nähdä saavatko puukolla korjattua." Ymmärrän tarpeen puhua ronskisti omasta, rankastakin, tilanteesta ja en varmasti osaa leikkaukseen menijän asemaan asettua, tuo sana vain jotenkin särähtää korvaan näissä kohdissa aina. Puhukaa nyt edes sitten vaikka veitsestä.

Eläimiä kasvattavat ihmiset eivät ole mitään kasveja, eiväthän? Tai jos ovat niin minulla on tainnut jäädä muutama biologiantunti väliin.

4 kommenttia:

 1. Entäs kun mennään tatuoitavaksi, niin mennään "hakattavaksi". Sitten sitä leimaa hakattiin ainaki viis tuntii! :D

  VastaaPoista
 2. Tässä nyt sen haluan vain sanoa, että tatuoinnista käytettävä tarra-sana on ihanin. Se jotenkin edustaa sitä pikkutyttömäisyyttä ja kauniita asioita. Niinkun tatuoinnit on.

  ja vielä sen, että viimeiset lähes kaksi tuntia olen lueskellut tätä blogia (ja katsellut nettikauppaa). Koukuttaa pahemmin kun tupakka.

  VastaaPoista
 3. Kärty, *naur* tarra taitaa mennä mun korvissa samaan kategoriaan leiman kanssa ja tyttömäisyyskin on katsojan silmässä. :D Mukavaa, että viihdyt. <3

  VastaaPoista

Kerro ihmeessä!