20091228

projekti työhuone

Minä aina mietin, kuinka laittaisin työhuoneen ihan uuteen uskoon. Sellaiseksi, että se toimii ja inspiroi. Mutta mitenpä viet pöydän hiottavaksi ja maalattavaksi kesken kaiken projektien aikana, kuinka poraat hyllyjä seinään kun lattia on täynnä tavaraa. Vaihda siinä sitten verhoja tai kalusteiden paikkaa kun jokaisella pinnalla ja tasolla on jotain tärkeää, kuivumassa tai muuten vaan hengailemassa.

Koska olen töiden suhteen sekä optimisti, että jo jemmannut niitä ensi vuodelle, tiedän, että nyt lienee se vuoden ainoa hetki kun sen pöydän voi sieltä viedä. Kliseisesti aloittaa ensi vuosi puhtaalta pöydältä. Uusine hyllyineen ja villeine verhoineen. Vaaleanpunaisesta on päästävä kiireesti eroon, se ei tunnu enää omalta eikä houkuttelevalta. Mustavalkoista ja harmaata sen olla pitää.

Syksyn työrutistuksen jälkeen olen vannonut pitäväni lomaa. P sanoikin, että ai niin pidät lomaa, että voit tehdä ne kaikki projektit, joita et oo nyt ehtinyt tehdä. No vähän siltähän tämä näyttää. Uusia ideoiden poikasia on jo levittelemässä siipiä siellä työhuoneen tasoilla ja pinnoilla. Siksi siis äkkiä kimppuun jos meinaa ideoiden tulvaa ennen ehtiä sisustaa mitään.

Saa nähdä. Tänään alkaa projekti työhuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ihmeessä!