20091227

paljetit

Nuo saatanasta seuraavat. Minä en ole koskaan ollut harakkana kiiltävän perään, goottivaiheessakin olin enemmän pitsiä kuin PVC:tä vailla. Pienenä prinsessaleikeissä tärkeintä olivat suuret hameet, eivät kirkkaasti kiiltävät kruunut ja korut. Samoilla linjoilla jatketaan vielä aikuisuudenkin prinsessaleikeissä. Suhtaudun nihkeästi kiiltelyyn, himmeät satiinit vielä menevät, hopeakorut ja hyväkuntoiset hiukset tottakai. Mutta paljetit! En vain voi ymmärtää niiden syvintä olemusta, enkä kertakaikkiaan keksi tilannetta, johon pukisin niitä päälleni. Toki maku muuttuu muodin mukana mutta vaikka sulatin paljon parjatut legginssit ja uggifeikkikasat, paljetteihin en taivu. Niitä on joka paikassa, kaikki pitää kuorruttaa pienillä tuikkivilla hippusilla, kengistä villapaitoihin ja myssyihin asti. Eikä siinä sinänsä mitään. Sen kun jättää ostamatta.

Mutta mitä tuovatkaan rakkaat vanhempani kissoille joululahjaksi. Tämän täytyy olla maailmankaikkeuden mutkikasta huumoria!

4 kommenttia:

  1. eikä :D hehheh

    VastaaPoista
  2. Aah, mullapa onkin paljettilegginsit!!! Ja kohta varmaan haluat lainata niitä ;) Ja mä laitan ne jalkaan heti - kun löydän sopiva yläosan (jota ei ole vielä tässä 6kk aikana löytynyt vielä..ja ehkä kengätkin ja ..)
    S

    VastaaPoista

Kerro ihmeessä!